DAN PRED FINALE MILICI MITROVIĆ SAOPŠTILI VESTI O VODITELJKI: Ana Radulović objavila NAJNOVIJE INFORMACIJE, svi se pitaju šta se dešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović dobila šok-iznenađenje od voditeljke Ane Radulović koje je podelila sa pratiocima na Instagram profilu.

DAN PRED FINALE MILICI MITROVIĆ SAOPŠTILI VESTI O VODITELJKI: Ana Radulović objavila NAJNOVIJE INFORMACIJE, svi se pitaju šta se dešava!

Foto: Printscreen/Youtube/BEOGRAD

Samo dan pred superfinale rijalitija "Elita" vlasnica ružičaste imperije televizije Pink Milica Mitrović oglasila se na Instagramu, nakon što je dobila poruku od voditeljke Ane Radulović

Foto: ATAImages

Milica Mitrović na promociji filma

 

Naime, Milica je podelila sa svojim pratiocima dirljivu poruku koju je dobila od voditeljke Ane, koja ju je dirnula u srce. 

- Čestitam na uspešnoj sezoni, hvala na pruženoj prilici i poverenju - glasila je poruka koju je Ana Radulović poslala Milici Mitrović. 

Foto: Instagram.com

Milica Mitrović podelila poruku od Ane Radulović

Sezona "Elite" rijalitija bliži se kraju, a finale je zakazano za subotu 13. jun. Jedno od pitanja koje mnoge zanima jeste kakva nagrada očekuje pobednika. Prema otkrivenim informacijama, nagradni fond za ovu specijalnu sezonu rijalitija je nikad veći, a pobednik će osvojiti neverovatnih 100.000 evra. Drugo, treće i četvrto mesto neće biti zanemareno, jer će napustiti rijaliti sa po 50.000 evra.

Još tokom protekle godine Milica Mitrović otkrila je detalje o nagradama. Na svom Instagram profilu je privukla pažnju mnogih zainteresovanih kandidata za učešće, objavljujući informaciju o impresivnom nagradnom fondu. Ova informacija je verovatno bila ključna u privlačenju potencijalnih učesnika i dodatno ih motivisala da se prijave za takmičenje.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading