NOVO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE IZAZVALO OPŠTU POMETNJU! Najveća tajna "Elite" će večeras izaći na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi!

NOVO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE IZAZVALO OPŠTU POMETNJU! Najveća tajna "Elite" će večeras izaći na videlo!

Foto: ST/N. Pančić

Odmah po završetku "Elite" krenule su popularne emisije "Narod pita", gde gostuju nekadašnji takmičari, komentarišu svoje učešće, cimere i same događaje na imanju u Šimanovcima.

Anđela Šparavalo je zbog istopolne emotivne veze sa Bojanom Pavlović prošla golgotu sa ocem i majkom, koji su je se odrekli, a potom ipak primili u porodični dom. Anđela je potom okrenula ploču, te počela da pljuje Bojanu, a ubrzo posle toga priznala da priča ono što ne misli, pod direktivom oca i majke, koji su joj zapretili, te su je ponovo, nakon što ih je raskrinkala, izbacili iz kuće.

Republika

Foto: Republika TV

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Vratila se u Aranđelovac posle nekoliko dana, pomirila sa roditeljima i ponovo okrenula protiv Bojane, koju je žestoko ispljuvala na mrežama, a šta se zapravo zbilo, ostaje da saznamo večeras.

Ove noći će u emisiji gostovati i Lepi Mića koji će, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisati sva zbivanja iz "Elite" i odgovarati na pitanja gledalaca. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

Podsetimo, Bojana je pre samo dve večeri gostovala u emisiji, zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a njen odnos sa Anđelom i dan-danas mnogima je misterija, s obzirom da su imanje napustili u velikoj ljubavi, a Anđela je bila spremna da ide protiv svih zbog veze sa Pavlovićevom. Ostaje nam da vidimo šta će danas Anđela izjaviti i da li će ponovo okrenuti priču protiv nekadašnje izabranice, zbog koje je napustila porodični dom i posvađala se sa kompletnom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading