RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO USPELI DA ODVOJE ĆERKU OD BOJANE: Usledilo sramno "pranje" uživo na Pinku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo se maksimalno ogradila od Bojane Pavlović.

RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO USPELI DA ODVOJE ĆERKU OD BOJANE: Usledilo sramno "pranje" uživo na Pinku!

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Anđela Šparavalo je sinoć napustila rijaliti "Elita", a javnost je dočekala sa nestrpljenjem da čuje njene utiske o turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović i sukobima sa porodicom koje je doživela tokom svog učešća.

Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po napuštanju imanja, u Šimanovcima. Njen otac je brutalnom porukom poručio da su za nju njihova vrata zatvorena, dok je majka učestvovala u uživo emisiji "Finalna izbacivanja" i poručila Anđeli da će otac i ona krenuti po nju, iako su joj ostavili pasoš u Šimanovcima. Anđela je izjavila da će o ovom susretu govoriti u večerašnjoj emisiji.

Čim je došla u studio, Anđela se ogradila od Bojane i započela svoje "pranje", jer je navodno videla njeno muvanje sa ostalim ukućankama:

 

- Videla sam neko muvanje sa drugim devojkama, Žani kako se obraća, Danku je muvala, pričala je sa Teodorom. Meni je to neko i pisao, kako se gledala, muvala, flertovala. Sve što sam pričala ona je negirala. Ja sam primećivala i kad mi tako neko kaže bude čudno. Neke stvari za ponižavanje, ovakva sam i onakva, a opet je sa mnom - govorila je Anđela.

- Prvo je bio poziv, onda sam tek iznosila. Sve je krenulo odjednom, pa smo stupile u odnos. Ja ne znam kako da objasnim, mi kao da nismo ni raskidale. Sve je to meni čudno - govorila je Anđela, pa priznala da li se ohladila od Bojane, pošto su to svi u studiju primetili:

- Nije me ohladilo, nego sam sklopila kockice. Ona je mene vređala, a ona je isto radila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading