STANISLAV PREZNOJAVA DRUGARICU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Procurile vrele fotke - MOKRA i u nikad vrelijem izdanju! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite 7" se pohvalila svojom figurom!

STANISLAV PREZNOJAVA DRUGARICU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Procurile vrele fotke - MOKRA i u nikad vrelijem izdanju! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica "Elite 7" Jovana Tomić Matora slobodno vreme nakon izlaska iz rijalitija koristi za viđanje sa dragim osobama, ali i za treninge, koje obavlja svakodnevno. Tako je bilo i ovog jutra, a svoj progres podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Matora je obukla sportsku opremu koja je malo toga sakrila, a potom krenula na trčanje, nakon čega se oglasila putem storija. Osim treninga, Matora je pokazala i svoje telo, a zatim se zahvalila Stanislavu Krofaku Panteri, koji je njen trener.

- Poštujem sve treneru - napisala je Matora i dodala emotikon srca.

Inače, Matora se uključila juče uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je bez dlake na jeziku odlučila da progovori o svim aktuelnostima i detaljima iz prepiske sa Sandrom Rešić:

- Nikad bolje nisam funkcionisala. Ja mogu danas da pokažem poruke, morala sam da pozovem sve ljude da se skupe, ali sam nešto i videla. Šta sam ja videla i šta je Sandra pričala u "Šiša baru" je laž. Nemam potrebu nasamo da se viđam sa bilo kim. Niko od njih mi više nikad neće biti drugar. Ermina i Tamara su se odazvale pozivu, sa Tamarom ću da rešim moje stvari, Ermina se borila za istinu. Nema tu više za nikog od nas prijateljstva, ništa nije iskreno. Ironija mi je dok sam bila unutra, dolazili u "Šiša bar" ja sam bila kriva, kriva što je Anita varala i što su oni muljali. Ovo me je naučilo da treba da presečeš prvi put kad posumnjaš u drugarstvo. Moram da kažem da za Marka nikad nisam posumnjala da zna za Mateu, nego sam videla snimke gde me ogovara i ismeva - govorila je Matora.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Matora pokazala prepiske sa Sandrom Rešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading