ANELI RASKRINKALA BIVŠE! Bljuje vatru nakon što su se Asmin i Janjuš UDRUŽILI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Elite 7" uverena u to da su se Durdžić i Janjušević čuli!

ANELI RASKRINKALA BIVŠE! Bljuje vatru nakon što su se Asmin i Janjuš UDRUŽILI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Nedavno se digla velika prašina u javnosti kad je Asmin Durdžić lajkovao fotografiju Marka Janjuševića Janjuša na društvenoj mreži Instagram. Janjuš se tada uslikao sa ćerkom Krunom, a mnogi su ovo shvatili kao provokaciju upućenu Aneli Ahmić

Aneli se oglasila sinoć, te otkrila šta misli o ovom potezu.

- Videla sam da je povukao lajk, danas su mi to odmah poslali. Više sam puta govorila da će Janjuš i Asmin da budu prijatelji kad izađu. Sve što sam govorila tako se i desilo. Svako govori o sebi - govorila je Aneli za Pink.rs, pa priznala da je uverena da su njeni bivši partneri stupili u kontakt:

- Više puta je Janjuš njega dozivao, uverena sam u to da su se čuli.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aneli razvezala jezik o Asminu i Janjušu

Inače, starleta se prekjuče konačno sastala sa ćerkom Norom, nakon više od deset meseci razdvojenosti. Međutim, iako je video snimak, Durdžić nije želeo da komentariše emotivni susret Ahmićeve i njihove trogodišnje naslednice, već je istakao da će sve probleme oko ćerkice rešavati isključivo pravnim putem.

- Nemam komentar i ne zanima me nista o toj personi, a vezano za Noru sve preko advokata i suda - izjavio je kratko Asmin za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli se prekjuče sastala sa ćerkom

Inače, pored emotivnog susreta sa ćerkicom, Aneli je tokom gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal" komentarisala svoj odnos sa Asminom, ali i njegovu trenutnu izabranicu Staniju Dobrojević.

- Nisam se čula sa njima, niti ima potrebe, naći ću se sa advokatom da sredimo sve oko tužbi. Ne mogu prosto da verujem da sam sa takvom osobom živela tri godine, ja ne mogu da verujem kakve su to laži iznešene. Moraću ceo život da se nosim sa tim da sam mu rodila dete, to je najgori čovek u istoriji mog života. Takve laži je iznosio za moju sestru i porodicu, pričao je kako nije siguran da je to njegovo dete, kao i da sam bila sa nekim drugim muškarcima, ne znam više šta je sve lagao - istakla je doskorašnja učesnica "Elite 7".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading