OTKRIVENI ŠOK-DETALJI STANISLAVOVIH PREGOVORA SA PRODUKCIJOM: Informacija o njegovom ulasku u "Elitu" zaprepastila porodicu Krofak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak otkrio kako je izgledao njegov razgovor sa produkcijom.

OTKRIVENI ŠOK-DETALJI STANISLAVOVIH PREGOVORA SA PRODUKCIJOM: Informacija o njegovom ulasku u "Elitu" zaprepastila porodicu Krofak!

Foto: youtube.com/Podkast Inkubator/printscreen

Stanislav Krofak zauzeo je visoko peto mesto u rijalitiju "Elita", u koji je ušao nakon što ga je tadašnja devojka Miona Jovanović prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša. Stanislav je odbolovao Mionu u spoljnom svetu, a za medije je prvi put otkrio kako su tekli pregovori sa produkcijom i zbog čega je prelomio:

- Zvali su me i ja sam čuo da tamo postoje uslovi, kazne, da ti skinu ako spavaš i tako to... Ja sam postavio cifru, kad oni donose ugovor. Ja sam na to gledao kao na godišnji odmor, odmah sam zvao brata i rekao mu, on mi je rekao da nisam normalan. Preneo sam tamo svoj način života, sve se odvijalo spontano, naravno da bi u javnosti bio "bum" da sam se pomirio sa Mionom, ali sve sam radio spontano - priznao je Stanislav Krofak u jednom podkastu.

 

Krofak se odlično snašao u rijalitiju, a nije bio ni svestan koliko fanova je stekao svojim učešćem:

- Trudim se da odgovorim na sve poruke i zahvalim ljudima, koji mi pišu. Naravno, ne mogu uvek da vidim sve. Nisam bio svestan kakvo je stanje i šta se dešava, sve je super - rekao je on.

Iako smatra da nije kandidat za narednu sezonu najgledanijeg rijalitija, Stanislav priznaje da će pristati, ukoliko produkcija bude prihvatila njegovu ponudu, odnosno, bude bila spremna da ispuni sve njegove uslove, pa nije isključeno da ćemo ga gledati i u "Eliti 8", koja će prevazići sva očekivanja gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading