MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?! Pojavio se ŠOK DOKAZ, evo gde su sada uhvaćeni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila šok informacija da su Maja Marinković i Janjuš ponovo u kontaktu.

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO?! Pojavio se ŠOK DOKAZ, evo gde su sada uhvaćeni!

Foto: Ata images

Rijaliti ,,Elita 7" završio se 13. jula, a takmičari su počeli da prave spletke tek kada su izašli napolje. Naime, jedna od misterija koja se pojavila na društvenim mrežama je ponovni odnos Maje Marinković i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša

Naime, poznato je da je Maja vrlo vezana za svog psa Lea, a da je Janjušev kućni ljubimac Vesna iz rijalitija završila kod nje po izlasku. Sada su društvene mreže preplavljene urnebesnom fotografijom na kojoj se vide Leo i Vesna, a ispod stoji opis da su se čuli telefonskim pozivom. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković objavila sliku Lea i Vesne na Instagramu

 

Jasno je da je u pitanju samo internet šala, ali poznato je da su Maja i Janjuš bili u vrlo turbulentnom odnosu tokom prethodnih godina, kao i da se sumnjalo da će se pomiriti po izlasku iz ,,Elite", te su mnogi posumnjali da je ovo samo način da stupe u kontakt. 

Podsetimo, Maja Marinković u emisiji ,,Narod pita" odgovoroila je na pitanje jedne gledateljke, koja je želela da prokomentariše njen odnos sa Janjušem. Maja je tada istakla da smatra da odnos sa Janjušem nije bio ljubavni, već da je on za nju totalni promašaj. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković o odnosu sa Stanislavom Krofakom

 

- Janjuš i ja smo sve bili samo ne ljubav, to je bio čist promašaj. Filip je ispao veći čovek prema meni nego Janjuš i ja nemam potrebu da kažem ružnu reč za njega - rekla je Maja.

- To je nešto između prijateljstva i ljubavi, ne treba nigde žuriti, negde smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svetu, naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih Elitara, a napolju je sve super tako da verujem da ide ka boljem - kaže Maja o odnosu sa Stanislavom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading