MAJA MARINKOVIĆ BESNOM MAŠINOM STIGLA ISPRED PINKA: Taki iskeširao celo bogatstvo na ovu ZVER! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Elita 8 | Farma 8

18.07.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković stigla sa besnom mašinom ispred Pink televizije.

MAJA MARINKOVIĆ BESNOM MAŠINOM STIGLA ISPRED PINKA: Taki iskeširao celo bogatstvo na ovu ZVER! (VIDEO)

Foto: Republika

Starleta Maja Marinković ponovo je uzburkala javnost objavom snimka na svom Instagram profilu, u kojem je istakla da je potpuno spremna za večerašnju emisiju "Elita narod pita". Portal Republika našao se ispred televizije Pink, gde smo zatekli starletu u novoj besnoj mašini. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Starleta je još jednom pokazala da je njen život u najboljem redu, a nju je ispred Pink televizije dovezao otac Taki Marinković, koji je poznat kao brižan tata i da svojoj mezimici ispunjava sve želje. 

 

Međutim, ono što je mnogima ostalo u sećanju, jeste intervju koji je Taki dao za Republiku, tokom žurke koja je napravljena za kraj uspešne sezone rijalitija ,,Elita". Taki je tada istakao da ne podržava ćerkinu vezu sa Stanislavom Krofakom:

Njen otac Taki nije promenio mišljenje o Stanislavu, pa je naglasio da mu nijedan zet nije po volji i da smatra da je Krofak Maji samo usputna stanica, odnosno momak za zabavu:

 

 

- Ja ne komentarišem Majin ljubavni izbor, neka se zabavlja, nijedan "zet" nije kako treba... Stanislav je nebitan - prokomentarisao je Taki za Republiku, pa otkrio da neće ići u Hrvatsku:

- Ne, ne, ja sam prošle godine četiri puta u Budvu išao zbog Maje, sada ne... Ne zanima me - bio je besan Taki na svoju mezimicu.

Stanislav je tražio od Takija da mu se javno izvini, pa ostaje nam da vidimo da li će se to desiti u narednom periodu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uros

19.07.2024 04:03

Sve je ovo rijaliti skalamerija. Samozvane medijske velicine, kraljice, princeze stizu iz svojih seoskih koliba u svetlosti velegrada. Bez skole, zanimanja i bilo kojih karakternih osobina dele svoja zivotna iskustva koja nisu nikakav primer za mladu generaciju kako treba graditi svoj zivot. Tatina cera puna skandala 7 godina zivi u rijalitiju nazivajuci sebe kraljicom. Tata predpostavljamo "kupuje" stanove, besna kola dok se ispostavi da je sve to bila pozajmica radi sto bolje slike njegove princeze u narodu. Zalosno je da svi oni misle da je njihovo ucesce u rijalitiju vrsta posla do sticanja penzije.