MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS ISPRED PINKA: Starleta se pojavila sa Desingericom, svi se okretali! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ponovo intrigira javnost!

MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA HAOS ISPRED PINKA: Starleta se pojavila sa Desingericom, svi se okretali! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

Starleta Maja Marinković ponovo je uzburkala javnost objavom snimka na svom Instagram profilu, u kojem je istakla da je potpuno spremna za večerašnju emisiju "Elita narod pita". Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste pesma repera Desingerice koja se čula u pozadini, sa kojim je starleta prošlog leta dovođena u ljubavnu aferu, koju su oboje negirali. Ova nova situacija izazvala je brojne reakcije, a mnogi se pitaju da li je ovo samo majina provokacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Maja Marinković, koja je postala poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa "Zadruga", ponovo je privukla pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama. Spremno pozirajući pred kamerom, Maja je poručila fanovima da je spremna za večerašnje izazove u emisiji "Elita narod pita". Njen stil i samouverenost ostavili su utisak na mnoge, ali ono što je izazvalo najviše pažnje jeste muzika koja se čula u pozadini.

Dok je Maja pozirala i izražavala svoje uzbuđenje pred večerašnji nastup, u pozadini se čula pesma repera Desingerice, sa kojim je bila povezivana prošlog leta. Njih dvoje su tada negirali ljubavnu vezu, ali su zajedno provodili vreme, što je izazvalo brojne spekulacije u medijima. Sada kada se pesma Desingerice čula u pozadini Majinog snimka, mnogi su započeli raspravu o pravoj prirodi njihovog odnosa.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ova nova situacija podstakla je mnoge da se zapitaju da li je Maja namerno odabrala pesmu repera Desingerice kako bi izazvala kontroverze i skrenula pažnju na sebe pred večerašnju emisiju. Mnogi prateći Majinu karijeru smatraju da je ovo samo još jedan potez u nizu njenih provokacija, dok drugi veruju da postoji više od običnog slučajnog odabira pesme.

Nakon objave ovog snimka, javnost je burno reagovala na društvenim mrežama. Mnogi su izneli svoje mišljenje o Majinom potezu, dok su se neki zapitali da li će ova situacija ponovo pokrenuti priče o navodnoj vezi sa reperom Desingericom. Ipak, ostaje da vidimo kakav će biti ishod večerašnje emisije "Elita narod pita" i da li će Maja Marinković još jednom iznenaditi svoje fanove.

U svakom slučaju, Maja je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti i pokrene brojne rasprave, što je postala uobičajena pojava kada je reč o ovoj mladoj starleti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading