MIONA NAREDILA ŠA DA SVE PRESEČE! Isplivala brutalna INFORMACIJA, sprema mu nezamisliv PAKAO?! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar rešio da prekine ćutnju!

MIONA NAREDILA ŠA DA SVE PRESEČE! Isplivala brutalna INFORMACIJA, sprema mu nezamisliv PAKAO?! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su kontroverzni par iz "Elite" čija je veza pod stalnim nadzorom javnosti, koja sumnja u njihovu ljubav. Iako je reper pokušavao da predstavi njihovu vezu u boljem svetlu, tokom emisije "Narod pita" došlo je do žestoke svađe između njih dvoje. Tom prilikom je Aleksić ponovo shvatio da Miona "igra rijaliti" i da ga ne ceni. U jednom trenutku, Ša je čak i napustio emisiju, ali se vratio i objasnio svima da Jovanovićeva nije takva van kamera i da je sve samo predstava za publiku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša napustio Narod pita zbog Mione

Inače, povodom njihovog turbulentnog odnosa oglasio i bivši učesnik "Zadruge", Nenad Lazić Neca, koji je izneo niz optužbi na Mionin račun.

- Ona je zmijurina koja je ušla da proda veru za večeru! U prvom učešću je shvatila da je nebitna! Može da peva tamo kod Ša kod fontane, dok joj prolaznici bacaju novčiće, a ona peva "Zlatnik" i to je to - rekao je Lazić nedavno u jednoj emisiji, što je navodno navelo repera da ga blokira na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/iamnecaa

Neca otkrio da ga je Ša blokirao na Instagramu

- Žao mi je što me je Nenad Aleksić Ša blokirao, ali ga razumem, nije mu lako. Kada neko sa 40 i kusur godina nema stav zbog žene koja će ga za maksimum dva meseca šutnuti u b*lju, pa će mu na kraju biti: "Neco, morao sam zbog Mione, jer si je pljuvao, naredila mi" - naveo je bivši zadrugar u svojoj objavi na pomenutoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading