VODITELJ ZANEMEO OD ŠOKA, A I VI ĆETE! Otkrivena NAJINTIMNIJA TAJNA Marinkovića - neverovatno PRIZNANJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Marinković ne prestaje da intrigira javnost!

VODITELJ ZANEMEO OD ŠOKA, A I VI ĆETE! Otkrivena NAJINTIMNIJA TAJNA Marinkovića - neverovatno PRIZNANJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U poslednjoj epizodi emisije "Intimna pitanja", autora i voditelja Nikole Žugića, poseban gost bio je Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne starlete Maje Marinković.

Tokom intervjua, Taki je iznenadio sve prisutne otkrićem da je najneobičnije mesto na kom je imao intimne odnose zapravo bio koncertni klavir.

Ova izjava izazvala je brojne reakcije i interesovanje javnosti, budući da je Taki poznat po svojim direktnim i ponekad kontroverznim izjavama. Nikola Žugić je vodio razgovor na svoj prepoznatljiv način, istražujući intimne detalje života Takija i njegov odnos sa ćerkom Majom.

Republika

Foto: Republika

Taki i Maja

- Najčudnije mesto na kom si imao odnose - pitao je Nikola.

- Klavir - rekao je Taki, što je potpuno šokiralo voditelja, te je objasnio:

- Ja nikada ne lažem, pokazaću ti. Bio sam u jednoj vili, tu je bio jedan koncertni klavir, poželela je ona tako nešto i ja sam joj ispunio. Ja ispunjavam sve želje. To mi je ona poslala za uspomenu i dugo sećanje - dodao je Marinković.

Emisija "Intimna pitanja" poznata je po tome što se bavi temama iz privatnog života javnih ličnosti, pružajući gledaocima uvid u njihove lične priče i iskustva. U ovom slučaju, gostovanje Takija donelo je ne samo iznenađujuću priču o njegovim intimnim avanturama, već i dublji uvid u odnos oca i ćerke, koji je često bio predmet javnih rasprava. Gledaoci su imali priliku da čuju ne samo šokantne detalje iz Takijevog života, već i da se zapitaju o prirodi intimnih trenutaka koje dele javne ličnosti, često uočljive samo na površini.

Ova epizoda je podstakla diskusiju o granicama privatnosti i javnosti, kao i o tome kako mediji obrađuju intimne teme i životne priče poznatih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading