"FOLIRANTI I PREVARANTI"! Teodora i Bebica OBMANULI NACIJU?! Cela istina isplivala na videlo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su sumnjali u ovu vezu!

 

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić započeli su svoju emotivnu vezu tokom boravka u "Elite", što je izazvalo različite reakcije među njihovim cimerima. Mnogi su predviđali da će njihova ljubavna veza brzo završiti nakon što napuste imanje u Šimanovcima.

Teodoru su često optuživali da je s Bebicom samo iz interesa i da će ga zaboraviti čim se završi njihovo učešće u Pinkovom kompleksu. Međutim, Delićeva je odlučno demantovala te spekulacije. Ona je sačekala Bebicu u superfinalu i izrazila svoje uzbuđenje zbog susreta s njegovim ćerkicama.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Nenad Macanović Bebica

Iako su mnogi sumnjali u trajnost njihove veze, njihovi zajednički snimci i fotografije na Instagramu svedoče da su Teodora i Bebica i dalje nerazdvojni. Delićeva je očigledno pronašla svoje mesto pored Macanovića, budući da se od njega nije odvajala od trenutka kada su napustili "Elite", kako su otkrili na sinoćnoj žurci.

- Nije bilo laži za sad. Nisam mu proveravala račune za ova dva dana, ni to da li ima avione i kamione. Odmarali smo i uživali, stvarno se nisam bavila time - rekla je Teodora.

- Foliranti, prevaranti! - odgovorio je neko od elitara kao iz puške.

- Ja nikad nisam mario za komentare da će naša ljubav trajati do rampe, ja sam sve znao i nije bilo potrebe da se plašim. Ne plašim se ni Miljane Kulić - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading