POZNATO IME PRVE UČESNICE RIJALITIJA "Elita 8"! Evo koje lice ponovo gledamo od septembra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi želeli da čuju!

POZNATO IME PRVE UČESNICE RIJALITIJA "Elita 8"! Evo koje lice ponovo gledamo  od septembra!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Miljana Kulić, kontroverzna zadrugarka, diskvalifikovana je iz rijalitija "Elita" samo pet dana pre superfinala, zbog čega je dužna produkciji 50.000€.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljana Kulić

Nedavno su se pojavile spekulacije da Kulići prodaju porodičnu kuću u Nišu kako bi pokrili Miljanin dug prema televiziji Pink. Marija Kulić, Miljanina majka, se oglasila za Blic i otkrila detalje o situaciji.

- Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem - kratko je rekla Marija.

To dalje znači da je ona sigurna takmičarka koja će se u septembru ponovo useliti na imanje u Šimanovcima.

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Miljana Kulić

Miljana je izjavila da je nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju odlučila da se posveti porodičnom životu i provede kvalitetno vreme sa svojim sinom. Odlučila je da se povuče iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila porodičnim trenucima i uživala u letnjim radostima.

 

Miljana je istakla da joj je najvažnije da provede vreme sa sinom Željkom, te da su zajedno odlučili da letnje dane provedu uživajući u prirodi, sunčanju i relaksaciji. Ova odluka je izazvala brojne reakcije javnosti, ali Miljana je istakla da je srećna što može da posveti pažnju svom sinu i uživa u majčinstvu.

Nakon što se oglasila, javnost je burno reagovala na Miljanin potez, ali su se takođe pojavile i brojne poruke podrške za njen izbor da se povuče iz medija i rijaliti sveta kako bi bila sa svojim sinom. Mnogi su istakli da je porodična sreća najvažnija i da je odluka da provede vreme sa sinom ispravna.

Miljanino odlučivanje da se povuče iz javnosti i uživa u letnjim danima sa sinom Željkom izazvalo je različite reakcije, ali je istovremeno istaklo važnost porodičnih trenutaka i majčinstva. Sada kada je otkrila gde se nalazi i kako provodi vreme, ostaje da vidimo da li će se Miljana vratiti u javni život ili će nastaviti da uživa u porodičnoj idili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading