COKA POBEGLA OD NOVINARA ZBOG SRAMOTE?! Prelomna noć u Lakićevom životu, evo KADA SE NIKOLA SELI IZ PORODIČNOG STANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očitala dobru bukvicu!

 

 

Bivši zadrugar Nikola Lakić pred samo finale je komentarisao aktuelnosti u "Eliti", a tom prilikom dotakao se i svog odnosa sa partnerkom Cokom.

On je na samom početku razgovora otkrio da jedva čeka da vidi rasplet bračnom para Marinković, nakon intrigantnog saznanja da je Jelena Ilić iza Ivanovih leđa imala aferu sa Urošem Rajačićem.

Republika

Foto: Republika TV

Nikola Lakić

 

- Imali smo informativni razgovor. Mi smo pre svega prijatelji, kad dođe do problema treba razgovarati. Ona mi je skrenula pažnju, bilo je snimaka, igranja i kako kažu - pogledi. Nisu joj prijale te stvari, jer misli da su se sa druge strane pojavile neke emocije. Ja sam video da ide ka zdravom prijateljstvu, moji najbliži to nisu primetili. Videćemo da li ćemo da nastavimo druženje, ako pritegne Coka... Ja nisam ništa video. Nikome ne prija kad gleda neke scene i meni bi smetalo, uleteo bih u televizor. Nije pređena granica prijateljstva sa moje strane, ali je dosta komentara da je sa druge strane postojala privlačnost. Ja bih voleo da se svi družimo, ali mislim da neće doći do toga - ispričao je Nikola ranije za medije, a u finalnoj večeri i prizao da su ga koferi sačekali ispred vrata.

- Sve dođe na naplatu, šta sam doživljavao od njega, kako ja, tako i drugi, sve je došlo na naplatu, drago mi je da je došlo do toga - otkrio je Nikola Lakić. 

- Jedna torba je bila ispred, ostale su bile unutra. Naravno, Coka je razumljiva, zna da je to sve šoubiznis, bio je informativni razgovor, ali je sve prošlo kako treba. Bilo je ribanje od porodice, to nisam očekivao, ali mi je drago da smo otvorili karte, ribali su me za to druženje, jer kažu da je to izgledalo preko malig ekrana prisnije, onis u videli da druga strana gaji osećanja, kada sam pogledao snimke, video sam da je to išlo u drugom smeru - pričao je Lakić pred kamerom portala Republika i dodaje za kraj:

- Znaš kako, žene su rušile carstva, zašto ne bi i brak?

Međutim, na žurci povodom završnice uspešne sezone, Nikola se pojavio kraj Coke, koja se krila od novinara, a potom se i sramežljivo pojavila.

- Hajde da nas vidite i zajedno. Bilo je za ovih 10 meseci stvari koje mi se nisu dopadale, kao što je Lejdi. Meni retko ko može da parira i ne znači da je bolja. Nikola i ja smo prijatelji i retko da može da se desi da ga ja izbacim iz stana - priznala je Coka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading