IZBILA VELIKA FRKA PRED VEČERAŠNJU ŽURKU: Anita MORA SAMA da se pojavi, Anđelo ima preča posla i to BAŠ SA NJOM (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković nikako nije mogao ovo da izbegne!

IZBILA VELIKA FRKA PRED VEČERAŠNJU ŽURKU: Anita MORA SAMA da se pojavi, Anđelo ima preča posla i to BAŠ SA NJOM (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Dok se svi spremaju za večerašnju spektakularnu žurku povodom završetka "Elite 7" Aneli Ahmić i Anđelo Ranković imaju preča posla.

Naime, i sama pobednica tek okončane sezone rijalitija Anita Stanojlović moraće da popričeka na svog dečka, jer on, kao trećeplasirani, ima obavezu da se večeras pojavi zajedno sa vicešampionkom pred kamerama TV Pinka i odgovara na pitanja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić večeras u emisiji na Pinku sa Anđelom Rankovićem

Kako je Anita već gostovala u prvoj emsiji, druga je rezervisana upravo za takmičare koji su osvojili prvo i drugo mesto i to nikako nisu mogli da izbegnu.

Tokom emisije, koja ide uživo, kako najavljuju sa Pinka, pojedini voditelji uključivaće se sa žurke, koja se održava na imanju u Šimanovcima, a na kojoj će biti svi učesnici "Elite".

Tek nakon određenog vremena, ostalima će se pridružiti Aneli i Anđelo, a na veselju koje je organizvao Veliki Šef pojaviće se i veliki broj ostalih poznatih ličnosti.

Podsetimo, pobednica "Elite" Anita Stanojlović sinoć je gostovala u specijalnoj emisiji kod Dušice Jakovljević, koja je nakratno prekinuta da bi joj njen dečko Anđelo uručio buket cveća, šampanjac i bombonjeru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković je Aniti najveća podrška sve vreme

Nakon toga, usledio je strastven poljubac. Anita tokom cele emisije nije skidala osmeh sa lica, a u više navrata je istakla koliko joj znači Rankovićeva podrška sve vreme unutra, kao i sada kada su izašli iz Bele kuće kao pobednici, s obzirom na to da ona uvek naglašava da je zahvaljujući svom momku tu gde jeste. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

16.07.2024 05:53

ANĐELO JE GLUP....IZRAĐEN U SVAKOM POGLEDU...NIJE NORMALNO DA BUDE KAQO BITAN...ALI ANITA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...

dušanka

16.07.2024 05:56

A NITA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...PRORAČUNATA, ALI ZA SVE JE BOG..ALI...NAROD JE PREVARILA...U SVAKOM POGLEDU...