ONI UZIMAJU PRVE TRI NAGRADE! Pred superfinale "Elite" saopštena njihova imena, Maja besna kao ris!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio šok snimak!

ONI UZIMAJU PRVE TRI NAGRADE! Pred superfinale "Elite" saopštena njihova imena, Maja besna kao ris!

Foto: printscreen

Superfinalisti "Elite" uveliko polemišu o pobedniku, koji će odneti ovu laskavu titulu, ali i bogatu novčanu nagradu, oko koje se mnogi otimaju.

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Lepi Mića ćaskali su u pabu na ovu temu, a Pržulj je otkrio koja tri takmičara zasigurno uzimaju novac:

- Pare uzimaju Anita, Anđelo i Aneli sigurno... Tu ste mi ti, Janjuš, Kačavenda mi i nije nešto... - govorio je Lepi Mića.

- A šta meni fali, Mićo? - pitala ga je Maja.

- A nisi bila u nekoj priči, ja ti realno pričam - prokomentarisao je Lepi Mića.

- Kakva priča, Mićo, nikad normalnija nisam bila - bila je uporna Maja Marinković.

 

 

Podsetimo, finale je zakazano za večeras, a jedno od pitanja koje mnoge zanima jeste kakva nagrada očekuje pobednika. Prema otkrivenim informacijama, nagradni fond za ovu specijalnu sezonu rijalitija je nikad veći, a pobednik će osvojiti neverovatnih 100.000 evra. Drugo, treće i četvrto mesto neće biti zanemareno, jer će napustiti rijaliti sa po 50.000 evra.

Još tokom protekle godine Milica Mitrović otkrila je detalje o nagradama. Na svom Instagram profilu je privukla pažnju mnogih zainteresovanih kandidata za učešće, objavljujući informaciju o impresivnom nagradnom fondu. Ova informacija je verovatno bila ključna u privlačenju potencijalnih učesnika i dodatno ih motivisala da se prijave za takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading