JANJUŠ I ANĐELO POKAZALI SVOJE PRAVO LICE: Uradili IDENTIČNU STVAR nakon proglašenja pobenika "Elite", Aneli i Anita u ŠOKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević nije ni čestitao Ahmićevoj na plasmanu, dok se Ranković prvo radovao Anitinoj pobedi, a onda zbrisao, baš kao i bivši košarkaš.

JANJUŠ I ANĐELO POKAZALI SVOJE PRAVO LICE: Uradili IDENTIČNU STVAR nakon proglašenja pobenika "Elite", Aneli i Anita u ŠOKU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon proglašenja pobednika "Elite", Anita Stanojlović koja je trijumfovala, kao i Aneli Ahmić koja je ostala na drugom mestu, davale su izjave za medije pred kojima su iznele svoje prve utiske nakon 10 meseci boravka u rijalitiju. 

Dok su one davale intervjue Anđelo Ranković, koji je prilikom proglašavanja Anite za ovogodišnju pobednicu skakao od sreće, vešto je izbegao medije i nestao sa lica mesta.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo se s Anitinom majkom radovao njenoj sreći, pa nestao

Marko Janjušević Janjuš zbog kog se Aneli prilikom svog razgovora sa novinarima slomila, priznavši da prema njemu i dalje ima jake emocije, ali da nikada više ne može biti ni u kakvom odnosu sa njim. Vicešampionka je priznala da joj nije ni prišao, a kamoli čestitao na dobrom plasmanu i osvojenoj vrednoj nagradi.

- Ja prema Janjušu i dalje imam emociju, ali nećete nas više videti zajedno. On je tako odlučio jer nije želeo da istrajemo do kraja u našem odnosu. Meni je teško posle svega, ali se nadam da će se to promeniti kad zagrlim svoju ćerkicu Noru - priznala je Ahmićeva svoje emocije sa knedlom u grlu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš "ispario" posle finala, Aneli nije ni čestitao

Bivši košarkaš je posle finala "samo ispario", a po njega je inkognito došao prijatelj.

Slično se desilo i sa dečkom pobednice, koja je pred okupljenim medijima priznala da će prvo veče provesti sa svojim sinom.

Stanojlovićka je na kraju ostala sa majkom koja preponosna na svoju ćerku nije prestajala da je grli i ljubi, dok od Anđela, baš kao ni od Janjuša više nije bilo ni traga ni glasa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

14.07.2024 13:23

JANJUŠ ZA RAZLIKU PD PREPODOBNOG, BOGOUGODNOG NE IZIGRAVA NI FINOĆU, NI NEKOG G-DINA...A OVAJ FOLIRANT, NAMAZANI I PREVEJANI JE POKAZAO SVOJU KULTURU I TZV.VASPITANJE...IZ NJEGA IZBIJA TAKVA OHOLOST I ZLOBA, DA JE TO ZASTRAŠUJUĆE

djole

14.07.2024 19:14

Njanjvko (Andjeo) ce puci od muke sto nije osvojio nagradu. Mozda ce u sledecoj Eliti, ako Matoroj preuzme neku novu devojku, uspeti