ŠA U ŽESTOKOM OBRAČUNU SA BIVŠIM ŽENAMA! Saznao SVE ŠTO SU GOVORILE dok je bio u rijalitiju - SLEDI HAOS?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo nove optužbe na račun Vanje Ignjatović!

ŠA U ŽESTOKOM OBRAČUNU SA BIVŠIM ŽENAMA! Saznao SVE ŠTO SU GOVORILE dok je bio u rijalitiju - SLEDI HAOS?!

Foto: tiktok.com/printscreen, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Emotivni život repera Nenada Aleksića Ša u najpopularnijem rijalitiju komentarisala je čitava javnost, pa tako i njegove bivše supruge i partnerke, od kojih se gotovo nikada nije mogla čuti reč hvale za bivšeg elitara i nekadašnjeg repera. Sada, kada je izašao iz rijalitija i informisao se o tome šta su njegove bivše izjavljivale o njemu, rešio je da im svima odgovori.

Foto: Pink

Vanja, Miona i Ša

Ispred svega, osvrnuo se na izjave svoje bivše supruge Vanje Ignjatović, od koje se nedavno razveo. U jednom od poslednjih obraćanja putem Instagrama, Vanja je savetovala bivšem mužu da što pre potraži stručnu pomoć.

- Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam sa njima u vezi, pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više sa lažima i boleštinama od strane Nenada Aleksića Ša, repera u pokušaju. Nadam se da će potražiti stručnu pomoć, želim od srca - napisala je Vanja na pomenutoj društvenoj mreži.

Ša sada, u razgovoru za Pink.rs, dao žustar odgovor.

- To je jedna blam devojka. Blam me je što sam sa takvom osobom bio, sa lažovom i manipulatorom. To je najmanje što ću da kažem. Imam u telefonu brdo dokaza, ljudi oko mene svi znaju kakva je. Nema šta ja da dokazujem, sami o sebi govore. Svim tim bivšim propalim vezama neću da dajem na značaju jedne sekunde. Blam me je što sam bio sa takvom osobom - rekao je reper za pomenute medije.

Republika

Foto: M.A./ATAImages

Ivana

Ivana, Nenadova bivša supruga od koje se razveo posle četvrte sezone "Zadruge" i javne preljube, u javnosti ga nije blatila kao što je to činila njegova poslednja bivša žena, ali nije imala ni reči hvale.

- Prošle su tri godine od kako sam razvedena od njega, to je neki moj prošli život i volela bih da pričam o neki lepšim stvarima - rekla je Ivana nedavno za "Blic".

- Ona je uvek bila rezervisana i suzdržana, ništa loše nije rekla. To govori mnogo o njoj. Ja nikada nisam bio loš, ovakav, onakav... A te koje me blate su same po sebi blam - rekao je Aleksić za Pink.rs.

Miona Jovanović je bez izuzetka branila svoju ljubav i za sada čvrsto stojii uz svog emotivnog partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading