"Meni je jako žao...": Ivana Aleksić RAZVEZALA JEZIK o Mioni i Ša, pa ga ZAKUCALA jednom rečenicom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova bivša supruga priznala da može da sluša sve njegove pesme, osim jedne!

"Meni je jako žao...": Ivana Aleksić RAZVEZALA JEZIK o Mioni i Ša, pa ga ZAKUCALA jednom rečenicom!

Foto: M.A./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

U jeku novog ljlubavnog brodoloma Nenada Aleksića Ša oglasila se njegova prva žena Ivana Aleksić, te progovorila kako gleda na ponašanje bivšeg supruga u "Eliti".

Naime, ona se večeras našla na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je medijima  otkrila šta misli o reperovoj vezi sa Mionom Jovanović, ali i slici koju je u ovoj sezoni rijalitija osavio pred gledaocima.

Meni je jako žao njegove karijere. Moram da kažem, ja uvek sebe dajem kada imam partnera, i uvek ću takva biti i u vezi i u prijateljstvu. Ja njegove pesme mogu sve da slušam, a pesma "Zlato" je posvećena meni, ali nju ne slušam - rekla je Ivana, pa se osvrnula na njihov brak:

- Ja nisam bila udata za takvu osobu, on takav nije bio. Ne bih komentarisala više ništa on je moj bivši suprug, ali to nije bila ta osoba.

Republika

Foto: M.A./ATAImages

Ivana Aleksić progovorila o bivšem suprugu Ša

Ivana je za kraj istakla da bivšima ne deli savete.

- Nema potrebe ja njemu da dajem savete - rekla je Ivana, te naglasila da je ona sada ima sređen život, iako je solo:

- Jako sam srećna i zadovoljna, a što se tiče ljubavi nema je trenutno, ali nema veze.

Podsetimo, Ivana i Nenad razveli su se zbog reperove afere sa Tarom Simov s kojom se smuvao u "Zadruzi" u koju je ušao kao oženjen čovek.

Međutim, veza sa Tarom mu je bila veoma turbulentna, pa nije opstala kada su izašli iz rijalitija. Ona se kasnije zaljubila i rodila dete, a verenika Danila Raičevića je nedavno optužila za nasilje u porodici. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kraki

09.07.2024 23:29

Gospodja ostaje gospodja, neka Sha lomi glavu sa svojim ljubavnicama koje ga mnogo kosaju i para i zdravlja i zivaca i ugleda

Odgovori 12 3
dušanka

10.07.2024 05:28

ivana ti si CAR...u svakom pogledu...ljudskom...on je ZLO I PSIHOPATA...ali niko njega ne doživljava ni u kom pogledu...bog te je spasao da te ne obruka...ti si dostojanstvena, preponosna, bog te blagoslovio kad te je oslobodio njega...on je zlo, promašaj, iskompleksiran je u svakom pogledu...ZLO NAD ZLIMA...

dušanka

10.07.2024 05:30

IVANA TI SI GENIJE U SVAKOM POGLEDU...NEKA TE BOG POGLEDA...ALI VEĆ TE JE POGLEDAO KAD JE PROPALICA U PITANJU...NEKA TE BOG ČUVA