OTKRIVENO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ NAKON FINALA ELITE: Uhvaćena na delu, evo u kakvom je sada stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se oglasila nakon što je diskvalifikovana iz Elite.

OTKRIVENO GDE SE NALAZI MILJANA KULIĆ NAKON FINALA ELITE: Uhvaćena na delu, evo u kakvom je sada stanju!

Foto: Republika, Printscreen/TV Pink

Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija "Elita", Miljana Kulić se oglasila i otkrila javnosti gde se nalazi i kako provodi vreme. Svi su bili znatiželjni da čuju šta se dešava sa kontroverznom takmičarkom, a ona je konačno otkrila da uživa u letnjim danima sa sinom Željkom Kulićem.

Miljana je izjavila da je nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju odlučila da se posveti porodičnom životu i provede kvalitetno vreme sa svojim sinom. Odlučila je da se povuče iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila porodičnim trenucima i uživala u letnjim radostima.


Miljana je istakla da joj je najvažnije da provede vreme sa sinom Željkom, te da su zajedno odlučili da letnje dane provedu uživajući u prirodi, sunčanju i relaksaciji. Ova odluka je izazvala brojne reakcije javnosti, ali Miljana je istakla da je srećna što može da posveti pažnju svom sinu i uživa u majčinstvu.

Nakon što se oglasila, javnost je burno reagovala na Miljanin potez, ali su se takođe pojavile i brojne poruke podrške za njen izbor da se povuče iz medija i rijaliti sveta kako bi bila sa svojim sinom. Mnogi su istakli da je porodična sreća najvažnija i da je odluka da provede vreme sa sinom ispravna.

Miljanino odlučivanje da se povuče iz javnosti i uživa u letnjim danima sa sinom Željkom izazvalo je različite reakcije, ali je istovremeno istaklo važnost porodičnih trenutaka i majčinstva. Sada kada je otkrila gde se nalazi i kako provodi vreme, ostaje da vidimo da li će se Miljana vratiti u javni život ili će nastaviti da uživa u porodičnoj idili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zooor

15.07.2024 12:39

Možda je Željku i bolje sa bakutom,jer mama nema šta da ga nauči