REPUBLIKA U NIŠU NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE! Evo šta nas je SAČEKALO ispred kuće Kulića, ON odmah razvezao jezik! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

08.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa našeg portala posetila je Kuličkin rodni grad nakon što je ona pobegla iz rijalitija!

Miljana Kulić je rano jutros napravila haos emisije "Izbacivanje", nakon čega je pobegla iz "Elite". Kulićeva je gađala Uroša Stanića kamenjem, obezbeđenje ju je jurilo, ali je ona uspela da izađe sa imanje.

Danas je Veliki šef poslao pismo, te obavestio takmičare "Elite" da je Kulićeva diskvalifikovana. Marija Kulić nam je otkrila da je Miljana rano jutros stigla u Niš, a mi smo se odmah zaputili tamo.

Sačekala nas je zatvorena kapija, a onda je izašao Miljanin otac Siniša Kulić, koji nije bio raspoložen da da izjavu.

Porazgovarali smo sa Miljaninim prvim komšijom Daliborom, koji se šokirao kad je čuo da je Kulićeva diskvalifikovana.

- Diskvalifikovana? - iznenadio se Dalibor.

- Kakvo mišljenje imate o njoj? - upitali smo ga.

- Pa, rijaliti učesnica... Bori se, trudi se na sebi svojstven način. Čiki Sikija znam lično, korektno sve... Mali Željko je legenda, igramo se sa njim - otkrio je on za Republiku, a snimak možete pogledati na početku ovog teksta.

Inače, Kulićevoj je ovo druga diskvalifikacija, a biće kažnjena sa 50.000 evra.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog šefa. 

Podsećanja radi, jutros se Marija oglasila za naš portal i otkrila zbog čega je Kulićeva napustila rijaliti.

- Miljana je došla kući još jutros! Nije htela više da sedi, za pet dana je finale. Nije mogla da gleda kako nemoralne postaju moralne. Ona je dobro, jedva smo čekali da dođe! Milion puta sam vam rekla da ja gledam rijaliti samo zbog nje. Jedva sam čekala da ne puštam i da znam da mi je ona tu. Sa Željkom se još nije videla, Željko je u zabavištu. Otišla je da mu kupi neke kocke, mada ne znam šta će mu, ima deset kutija! Ići ćemo kasnije u akva-park, a planiramo i da odemo na more. Siniša je dobro - poručila je vidno raspoložena Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading