POZNATO ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM KULIĆ! Isplivala poslednja INFORMACIJA iz Niša nakon hitne DISKVALIFIKACIJE - evo u kakvom je STANJU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica se dočepala svog mobilnog telefona!

POZNATO ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM KULIĆ! Isplivala poslednja INFORMACIJA iz Niša nakon hitne DISKVALIFIKACIJE - evo u kakvom je STANJU! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RTVPink

Nakon što je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana iz rijaliti šou-programa "Elita", učesnici Miljani Kulić gubi se svaki trag. Iako je njena majka Marija izjavila za domaće medije da joj je ćerka kod kuće u rodnom Nišu, Kulićevu tri dana nakon što je izbačena sa imanja u Šimanovcima niko nije video, pa čak ni komšije, što je izazvalo veliku sumnju, te postavilo pitanje u narodu šta se dešava sa jednom od najkontroverznijih takmičarki na ovim prostorima.

Ipak, kako je Republika uspela da sazna, Miljana Kulić se tek sada, po svemu sudeći, dočepala svog mobilnog telefona, jer smo dobili obaveštenje da se priključila "Vajberu", poznatoj platformi za komunikaciju preko interneta. Kako se pretpostavlja, iako je bila neraspoložena nakon napuštanja rijalitija, situacija se sada promenila.

Republika

Foto: Republika

Miljana Kulić se priključila "Vajberu" nakon diskvalifikacije

Podsećanja radi, nakon što se Miljana Kulić diskvalifikovala iz "Elite 7", kada je juče u ranim jutarnjim satima samoinicijativno pobegla iz Bele kuće. Kako je produkcija kasnije navela, televizija Pink će u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu od 50.000 evra. Ipak, ovo obaveštenje nije zabrinulo njenu majku Mariju, koja je istakla da će Kulićeva kaznu otplatiti već u nekom od sledećih izdanju popularnog rijaliti formata.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija Kulić se oglasila nakon Miljanine diskvalifikacije

- Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem, videćemo kada će ući ponovo, mislim da će sad neko vreme da se odmori od svega. Nije nam prijatno kad pravi neke scene unutra, završila je sa svim ljubavima. Nismo očekivali pobedu, nije imala ljubavne priče, to sa Darijanom, znamo što je bilo. Nije mogla da izdrži priče koje se forsiraju, izašla je lepo i to je to - rekla je Marija, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading