SKANDALOZNO! Anđelo se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM? Sve otkriveno u javnosti - OVO će uništiti vezu sa Anitom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se oglasio i otkrio šta misli o Anđelu Rankoviću!

SKANDALOZNO! Anđelo se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM? Sve otkriveno u javnosti - OVO će uništiti vezu sa Anitom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ljubavni par Anita Stanojlović i Anđelo Ranković spojili su se u ,,Eliti 7", pa iako su opstali, mnogi im prognoziraju da će se vrlo brzo raspasti po napuštanju imanja u Šimanovcima. 

Naime, sada kada se približio kraj rijalitija, mnogi bivši zadrugari koji poznaju i Anitu i Anđela se oglašavaju. Jedan od njih je i Peca Lazić, koji je izneo mišljenje na Instagram storiju da se Anđelo i Anita bave najstarijim zanatom. 

- Anđelo i Anita, raskid posle rijalitija, bitan im je samo plasman i novac. Prostitucija! Anđelo voli Đedovića, vidi se to, a Anita sve znate... Već 5 partnera u Zadruzi 6, tako da vam je sve jasno - napisao je Peca. 

Foto: Instagram.com

Peca Lazić o Anđelu Rankoviću i Aniti Stanojlović

 

Podsetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora dočekale su konačno papir za razvod. Obezbeđenje ih je iznenadilo tokom jučerašnjeg dana kad im je donelo papire i olovke, a Anđelo Ranković nije mogao da sakrije sreću zbog Anitinog razvoda:

- Kraj je manipulacijama, možete da prdnete pod prozor. Raskida svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više - rekla je Matora.

- Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović - dodala je Anita.

 

- Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put - rekao je Anđelo.

- Malo ste se zaje*ali sa tim tipovanjem - rekla je Jovana.

- Ne kajem zbog svadbe. Sama sam organizovala to venčanje, koje je prelepo izgledalo. Nemam šta preterano da dodajem. Čak i da sam grešila u emotivnim odnosima, niko mi ostao dužan nije. Nikog nisam terala da radi nešto što ne treba. Smatram da nisam njen blam i to je tako. Zavolela sam je i to je tako - kazala je Matora.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading