SKANDALČINA: LEPI MIĆA IDE U PENZIJU! Doneo hitnu ODLUKU zbog bednog plasmana u Eliti 7 - PSUJE I VREĐA gledaoce koji su glasali (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač besan kao ris napustio rijaliti!

Nakon drugog preseka večeri, voditelj Ognjen Amidžić saopštio je gledaocima da sledeći imanje u Šimanovcima napušta Lepi Mića, koji se ove godine našao na 19. mestu u superfinalu rijalitija "Elite". Voditelji Ivana Šopić i Darko Tanasijević su ga dočekali u otvorenom studiju. Međutim, Mića je vidno bio nervozan i nezadovoljan svojim plasmanom.

- Kako se osećaš? - upitao je Darko.

- Okej, kao i svake godine. Jedva čekam samo da odem kući i to je to - kazao je Mića.

- Koga želiš da vidiš kao pobednika? - upitala je Ivana.

- Anitu. Zaslužila je to i pokazala je da se promenila - kazao je Mića, a zatim ušao u kočiju i krenuo put studija, isped kog ga je dočekao voditelj Milan Milošević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća razočaran plasmanom Elita 7 finale

- Mićo, čestitam. Za sve si ti kriv, ko raskine i ko se smuva - rekao je Milan.

- Jako sam ljut na narod, mislim da sam zaslužio da budem bolje plasiran! Nikada više neću ući u rijaliti! Jako sam razočaran i ljut... Nikada ovo neću oprostiti mom glasačkom telu. Nema potrebe više da budem rijaliti učesnik. Glasaju za najgore, očigledno omladini pomoći nema - poručio je on uz mnogo psovki.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lelija

14.07.2024 13:28

Ovaj covek je psihicki bolestan i treba ga promatrati, drzati na oku. Normalna osoba tu ne bi mogla izdrzati ni 10 dana, a on je u tome, pisu, 7 godina. Ocito mu nesto fali.