BLAM VEKA UŽIVO NA PINKU: Ivan moli Jelenu pred svima da mu prizna je li bilo MAŽENJA s Urošem, njen odgovor ga je ZAKUCAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva žena na njegove oči zaljubljeno gleda Rajačića, cimeri ga sažaljevaju.

BLAM VEKA UŽIVO NA PINKU: Ivan moli Jelenu pred svima da mu prizna je li bilo MAŽENJA s Urošem, njen odgovor ga je ZAKUCAO!

Foto: printskrin

U toku je "Pretres nedelje" na koji je čekao milionski auditorijum zbog raskrinkavanja sveže otkrivene afere udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića

Čim je Uroš počeo svoje izlaganje, Jelena ga je zaljubljeno gledala, što je primetio njen muž Ivan Marinković i momentalno skočio od crnog stola i sklonio se od nje. Zapalio je cigaretu kako bi se smirio i ne bi napravio lom pre nego što i čuje šta "golupčići" imaju da kažu.

Kada je Rajačić u priči stigao do maženja Ivan se vratio i počeo da psuje i urla na Jelenu.

- Je*em ti mater, jesi se mazila - viknuo je Marinković, dok ga je ona gledala ravnodušno, pa se on ponovo sklonio od nje.

- Šta ti je čoveče, vidiš da čovek priča, pusti ga da kaže - doviknula je za njim udata Jelena.

Republika

Foto: printskrin

Ivan Marinković saznao bolnu istinu

Kasnije je bez blama rekla da ona nije ni u jednom momentu skidala burmu, dok je Ivan svoju bacio s ruke. 

Podsetimo, oko ove afere digla se velika frka i noćas će se saznati svi detalji Jeleninog neverstva. U toku Uroševog izlaganja, cimeri su sažaljevali Marinkovića jer su zaključili da mu supruga nije do kraja ispričala šta se tačno desilo između nje i Rajačića.

Pogotovo im je strašno to što je izložen Uroševoj priči kako ima određene simpatije prema njegovoj ženi, te istakao da se on ne zaljubljuje lako uprkos fizičkom kontaktu.

U komentarima su prednjačili Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola, koji su već razvili teorije kako će mu tek raditi napolju, kad je uspela ovde ispred nosa da mu nabije rogove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading