DESET MESECI STE ČEKALI NA OVO: Pet dana pred kraj "Elite" MENJA SE CEO TOK RIJALITIJA! Ulazi ON da pomrsi konce (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras kreće haos u "Beloj kući" i raskrinkavanje sveže otkrivene afere.

DESET MESECI STE ČEKALI NA OVO: Pet dana pred kraj "Elite" MENJA SE CEO TOK RIJALITIJA! Ulazi ON da pomrsi konce (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekoliko dana pred veliko superfinale "Elite" nastupio je pravi haos, a kako je najavljeno, od večeras počinju i finalna izbacivanja.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Ivan Marinković, njegova supruga Jelena i Uroš Rajačić glavna tema "Pretresa nedelje"

Odmah nakon toga sledi poslednji "Pretres nedelje", koji će večeras biti posebno uzbudljiv s obzirom na to da će jedna od glavnih tema biti sveže raskrinkana afera Uroša Rajačića i udate Jelene Marinković, supruge Ivana Marinkovića.

Sve detalje njihovog odnosa i dešavanja između njih koja traju, kao i detalje porukica koje je Jelena pisala Urošu i slala ih preko Stefani, kako je sama Grujićeva ispričala, a Rajačić potvrdio, voditelj Milan Milošević izneće pred svim učesnicima "Elite" koji će moći da komentarišu i daju svoj sud o svemu u poslednjem "Pretresu nedelje" ove sezone.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević večeras raskrinkava aferu

Takođe, ostaje nam da vidimo i kako će dalje teći odnos Ivana i Jelene, budući da je Uroš Rajačić najavio da će večeras pred milionima izneti istinu o pismima koje je dobijao, a on je izneo i tvrdnje da je bio intiman sa Marinkovićkom. 

S druge strane, Ivanov prijatelj je izneo tvrdnje da će najverovatnije doći do razvoda, ukoliko se ovi navodi ispostave kao istiniti.

Podsećamo, spektakularno superfinale održaće se u subotu 13. jula, s početkom od 21 sat, a ko će trijumfovati, zavisi od toga ko je za prethodnih 10 meseci uspeo najviše da oduševi publiku i kome će gledaci dodeliti laskavu titulu pobednika.

Već večeras neko će zauvek spakovati kofere i krenuti kući, dok će najizdržljiviji nastaviti svoju borbu za prvo mesto.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nada

08.07.2024 19:51

dali su imali lepsu osvetu sa dirigentom orkestra dedovic koji je navodno pametan a ivan ga nadmasio zato se sad pravi peder bal i to sa tupsonom od muskarca koji zna samo da se zove uros iz panceva e takvima se upravlja koja glupost na kraju sezone ali dirigen je rekao da ivanu sprema osvetu to samo i moze njegov intelekt jedna seka perse koji od svog zvanja i titula najpodobniji za rijaliti da mu bude lakse ma gde i sta radio za bolje i nije ali bal i orkestar kratkog daha neka se pitaju a sta sa samim sobom rade dajte snimke dirigenta da vidimo koga voli koga juri drzi za ruku i koja je to ljubav sa kao hijena koja je zeljna tude krvi i nesrece pa neka stavi prst na celo ko je sta je i sta radi pa kad se vrati nista nije slucajno a ovo tek smesno cime moze da se bavi kao i njegovi gudaci

neda

08.07.2024 20:00

kakve konce da pomrsi i ko zar nista nisu imali drugo bar lepo za kraj a ne da se orkestar sa dirigentom sveti los covek pakostan nezadovoljan nista bolji od ostalih elitara a dirigent postigao najgori koncert u istoriji rijalitija sve kopije predhodnih na isti fazon dajte nesto ko je normalan ima kulturu sa kodesima da ponese pobedu a ne ulicari i njihove providne uloge toliko videno siromasno bez interesovanja repriza ali glumci samo rekli o sebi ima bojana i stanislav sto se mogu izdvojiti sve ostalo pokosena trava