SAOPŠTENJE PRODUKCIJE O FINALU ELITE: Takmičari saznali TAČAN DATUM kraja rijalitija - a OVO su SUPERFINALISTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obavestio je takmičare da će za nekoliko dana biti Superfinale Elite.

Veliki šef poslao je novo pismo na adresu Bele kuće, te ga je Uroš Rajačić pročitao cimerima.

Naime, Veliki šef ih je obavestio da su svi oni postali finalisti, te ih je i obavestio da će se veliko superfinale održati 13. jula sa početkom od 21 čas.

- Draga naša Elito,  pre 316 dana se u Elitu uselilo vas 56oro… Od tog dana do danas skoro 80 takmičara je učestvovalo u ovom projektu, a sada, skoro deset meseci kasnije, ima vas 30oro. Činjenica da ste sada u Eliti i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori da ste već postigli ogroman uspeh i da ste stigli skoro do samog kraja ovog takmičenja. - zpočeo je Uroš sa čitanjem, pa nastavio:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

 

-  Želimo od srca da vam čestitamo i da vam kažemo da smo veoma ponosni na sve vas.  Sada jedino ostaje da vas zvanično obavestimo da ste postali FINALISTI ELITE i da će veliko SUPERFINALE biti 13. jula sa početkom u 21h. Takođe, obaveštavamo vas da su zvanično otvorene linije za glasanje i da je sada sve na gledaocima i da jedino od njih zavisi ko će u subotu izaći iz Elite kao pobednik. Želimo vam mnogo sreće. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Kako se situacija zakuvala, takmičari su ostali preushićeni zbog ovog pisma. Mnogi su pozvali svoje fanove da glasaju za njih. Sada je sve neizvesnije ko će odneti pobedu u rijalitiju ,,Elita 7". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading