IVAN SE RAZVODI OD JELENE! Prijatelj Marinkovića RAZVEZAO jezik, ISTINA će razoriti njihov BRAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Ivana Marinković poručio da će doći do razvoda sa Jelenom Marinković zbog afere sa Urošem Rajačićem.

IVAN SE RAZVODI OD JELENE! Prijatelj Marinkovića RAZVEZAO jezik, ISTINA će razoriti njihov BRAK!

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Prošle noći voditeljka Ana Radulović upitala je prijatelja Ivana Marinkovića, Geru, kako reaguje nakon priznanja Uroša Rajačića da je ipak bio intimniji sa Jelenom Ilić Marinković.

On je iskreno odgovorio, te izneo mišljenje da će najverovatnije doći do razvoda, ukoliko se svi navodi ispostave kao istiniti, što je šokiralo sve u studiju. 

- Jelena je do petka govorila do petka da Stefani nije lažov, a od petka ona je rekla da je lažov. Uroš je rekao Ivanu da je sve budalaština - kazao je Ivanov drug.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prijatelj Ivana Marinković, Gera u emisiji

 

- Gero, ne znam da li ste čuli da je Rajačić potvrdio da je bio intimniji sa Jelenom - kazala je Ana.

- On je rekao da će sutra da pokaže Jelenina pisma, ako ih pokaže i vidi Ivan Jelenin rukopis, onda će se razvesti. Lično mislim da tu ničega nije bilo - kazao je Ivanov prijatelj, a kasnije dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poruka koju je Jelena Marinković napisala Urošu Rajačiću

 

- Ivan je i sam rekao da želi da se distancira od Jelene, dok se ne vide dokazi. Očigledno je da sumnja u nju šta je radila tokom cele prošle sezone, dok je on godinu dana bio u rijalitiju. Činjenica je da ona ovim ponašanjem otvara sumnju. On će se razvesti do nje, ukoliko ga je prevarila. Shvatiće onda s kim je želeo da osnuje porodicu - kazao je Ivanov prijatelj.

Ostaje nam da vidimo kako će dalje teći odnos Ivana i Jelene, budući da je Uroš Rajačić najavio da će večeras pred milionima izneti istinu o posmimima koje je dobijao, a on je izneo i tvrdnje da je bio intiman sa Marinkovićkom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mima

08.07.2024 12:14

kad lvan koji se svakime u facu ruga cereka i vredja kaze Imam pravo da mislim da mi žena ne radi iza leđa. Ako ne bude tako, to nije vaša stvar hehehe jeste jeste isto kao sto nije bila ni tvoja stvar pa si uvek pljuvao druge sad ti se vraca sta si ti drugima pricao