SKANDAL! Ša se UŽIVO obratio Mioninim roditeljima, otkrio ISTINU o ŠOK SNIMKU, pa priznao šta je radio sa njihovom ćerkom u KREVETU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otvorio dušu o odnosu sa Mionom Jovanović.

SKANDAL! Ša se UŽIVO obratio Mioninim roditeljima, otkrio ISTINU o ŠOK SNIMKU, pa priznao šta je radio sa njihovom ćerkom u KREVETU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša je u večerašnjem razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević progovorio nakon burne nedelje o odnosu sa Mionom Jovanović. Nenad se dotakao i Mioninog venčanja sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom, na kom je Ša imao ulogu kuma. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- Mama objavljuje sliek sa Stanislavom, ponosno kači sve to, ponosno podržava zeta Stanislava - prokomentarisao je Darko, na šta se Ša nadovezao:

- Miona je uspela da ostavi sliku tu, pazi, da sam se ja drugačije postavio, nego sam ja taj, koji je u mnogim situacijama govorio u njeno ime - rekao je Nenad. 

- O čemu pričate u krevetu? - upitao je Darko. 

- To ti je samo ono što pričamo, kaže da sam budala, da li sam kreten... Ja ne znam što ona ima tu potrebu - govori Aleksić. 

- Njeni roditelji misle da je ti prisiljavaš - prokomentarisao je Darko. 

- Njeni roditelji mogu da pogledaju taj snimak, kada je izjava bila da čekaju zeta, izašla je, sama tu, nervozna, rekla je da je ovo kontra efekat, ako ja lažem, onda ne znam... Ona je rekla da dolazi kod mene prvo veče, pa će onda kod njih, pa sledeći dan kontra priču, da će prvo kući, ja sam joj rekao da odluči... Brate, ja sam joj rekao, šta god, kako god ti, logično je da ode sa roditeljima, pa onda kod mene. Ali ja ne mogu tvoje odluke da menjam, niti te ucenjujem, niti te teram, a onda kaže da je ne teram, a onda njenom izjavom ispade da je ja prisiljavam, primoravam. Nemam pojma, ni ona ne zna da mi objasni, kada je vama nejasno, kako onda meni da bude jasno, koji sam sa njom, ne znam, istumban sam! - objasnio je Ša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.07.2024 05:35

KO SI TI GLUPERDO I LUDAKU DA GOVORIŠ O NEČIJIM RODITELJIMA...PRI TOM SE NISI OSTVARIO KAO OTAC...KAO RODITELJ...IAKO TI JE TO NAJVEĆI PORAZ I ZATO BIRAŠ OSOBE KOJE MOGU DA TI BUDU ĆERKE...REPRODUKCIJA TI JE PRIORITET...