ŠA POTPUNO ONEMEO NA OSEĆAJ BLAMA: Ovo niste mogli da vidite u emisiji, snimak DOKAZUJE sve! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dotakao samo dno blama!

ŠA POTPUNO ONEMEO NA OSEĆAJ BLAMA: Ovo niste mogli da vidite u emisiji, snimak DOKAZUJE sve! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

U poslednjem snimku koji je objavljen na Instagramu, ponovo se javnost zapitala kakva je zapravo veza između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Naime, nakon sinoćne emisije "Nominacije", snimak je zabeležio trenutak kada je Ša bio taj koji je spremao večeru i prao sudove umesto svoje devojke Mione Jovanović.

Ovaj događaj nije prošao neprimećeno među gledaocima rijalitija "Elita", a društvene mreže su brzo preplavile komentari koji su se uglavnom odnosili na to kako se Mina "opet izvukla" i kako je Ša "ponovo nasamaren". Mnogi su se pitali da li je ovo samo još jedan u nizu primera gde se Mina koristi Nenadom za obavljanje svakodnevnih kućnih poslova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 


Dok jedni osuđuju Mionino ponašanje i smatraju da zloupotrebljava odnos sa Ša, drugi su pružili podršku Mioni, tvrdeći da je možda bila umorna ili da je imala neki drugi razlog zbog kojeg nije mogla da se posveti pripremi večere i pranju sudova.

Ovaj događaj ponovo je stavio odnos Mine i Ša u centar pažnje javnosti, koja već duže vreme prati njihovu vezu i pokušava da razume dinamiku njihovog odnosa. Ovo nije prvi put da se njihov odnos našao na udaru javnosti, ali svaki novi događaj samo produbljuje misteriju koja okružuje njih dvoje.

Dok javnost i dalje spekuliše o prirodi njihovog odnosa, ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju "Elita" i da li će se Mina ili Ša oglasiti povodom ovog događaja. Jedno je sigurno - ova tema će i dalje biti predmet interesovanja javnosti, kako u rijalitiju, tako i van njega.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
batali ga

07.07.2024 22:47

Sha je potpuni tolmen, ovoliko se nikada ni jedan muskarac nije isponizavao javno kao on sa histericnom Tarom i ovom mrtvo puvalo podmuklusom Mionom. On nije sposoban za vezu nepodnosljivo je dosadan i sve je Ja, ja necu, ja hocu, ja ne dam, ja ne mogu, e bas necete da me razdvojite...kao neko derle ja ja ja dosadnijeg lika nije bilo na ekranima covek smarac nad smaracima

svasta

07.07.2024 22:53

pa kada je sav feminiziran i ljigav i nije za drugo nego da bude kuvarica i cistacica balavicama vise nego duplo mladjim