SVI DETALJI BRUTALNIH SVAĐA MIONE I STANISLAVA IZ ZAGREBA: Prljav veš isplivao na površinu, OVU istinu VEŠTO krije od Ša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Stanislava Krofaka otkrili sve detalje svađa s Mionom Jovanović!

SVI DETALJI BRUTALNIH SVAĐA MIONE I STANISLAVA IZ ZAGREBA: Prljav veš isplivao na površinu, OVU istinu VEŠTO krije od Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Stanislav

U uključenju za televiziju Pink prijatelji Stanislava Krofaka odlučili su da progovore o njegovoj bivšoj devojci Mioni Jovanović, te su tim povodom otkrili da li je nekada među njima dolazilo do svađa. 

Krofakovi prijatelji su otkrili da su se Stanislav i Miona često svađali, te izneli sve detalje zašto je dolazilo do takvih burnih svađa. 

- Bile su rasprave, nije joj dao da peva po rupama, hteo je da napravi atmosferu, da bude na nekom nivou, hteo je da napravi damu, a ona je htela uvek svuda da peva - otkrio je Krofakov drug za "Premijeru". 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak

 

Inače, Stanislav je i ranije govorio o ovim raspravama sa Mionom, po ulasku u "Elitu". Nikada nije krio da je od nje želeo da napravi pevačicu, te da joj je nudio i pomoć i pružao podršku. Stanislav je isticao da je želeo da Miona snimi nekoliko prerada pesama, da ih plasira na platformu Jutjub, te joj je obezbedio i da peva u malo ugođajnim objektima. 

Zatim, ispričali su pozadinu njihove veze.

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Miona je pevala po Zagrebu, on je kupio kuću i počeli su da žive zajedno. Imali su neki dogovor pre "Elite" i ona se nečeg nije pridržavala. On je okačio neki stori, njoj su to pokazali i ona je počela da šara sa Ša. Stanislav je uvek gledao samo posao, trening i ženu. Bile su neke rasprave, nije joj davao da peva po rupama, ali ona nije htela da ga sluša - otkrio je Krofakov drug.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading