STANISLAV SE RASUO U KOMADE, OVAKVOG GA NISTE VIDELI: Krofak video BOLNE USPOMENE, pa zaplakao pred kamerama prvi put!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ne može da dođe sebi!

STANISLAV SE RASUO U KOMADE, OVAKVOG GA NISTE VIDELI: Krofak video BOLNE USPOMENE, pa zaplakao pred kamerama prvi put!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj epizodi emisije "Gledanje uspomena", gledaoci su imali priliku da zavire u sećanja Stanislava Krofaka, čija je emotivna priča privukla veliku pažnju. U prvom delu emisije, prikazani su dragoceni trenuci provedeni sa njegovom ćerkom Vanesom, što je izazvalo talas emocija kod publike.

Međutim, prava drama usledila je kada su prikazane uspomene sa Stanislavovom bivšom partnerkom Mionom Jovanović. Nenad Aleksić Ša, pun gneva i besa, nije skrivao svoje reakcije dok je posmatrao ove intimne trenutke, što je dodatno zakomplikovalo već napetu atmosferu u studiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 


Nakon toga, publika je imala priliku da vidi i sećanja sa Majom Marinković, što je dodatno začinilo veče i ostavilo sve prisutne u neizvesnosti.

Novinari su sinoć iskoristili priliku da propitaju Maju Marinković i Stanislava Krofaka, s obzirom da nikome nije jasno zašto Marinkovićeva dozvoljava sebi ovakva poniženja. Kako je svima poznato, Stanislav je otvoreno rekao da od njihove veze nema ništa, a Maja i juče doživela novi blam, kom je prisustvovala i Miona Jovanović:

- Stanislave, kako uporno govoriš kako te Maja izdala, a kako bi se nazvalo ono što ti je Miona uradila, pa si imao totalno drugačiji pristup prema njoj nego prema Maji - upitao je novinar. 

- Mi nismo imali nikakav kontakt, samo smo za stolom pričali. Ja nisam prema njoj mogao imati odnos kao prema Maji, ona mi se zamerila. Da je dolazila i smarala me kao Maja, isto bih reagovao i prema njoj - rekao je Stanislav.

- Ja ne razumem ovo što on priča. Mi smo bili dva meseca zajedno i šta sam mu ja uradila, pocepala majicu? Miona koja mu je toliko stvari uradila, pa se čerečila i posle 3 meseca na televiziji - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading