MIONA IZUJEDALA ŠA, ON ZAVRŠIO U BOLOVIMA: Zbog Stanislava PODIVLJALA, pa Nenad izvukao DEBLJI KRAJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio kakve mu je povrede nanela Miona Jovanović.

MIONA IZUJEDALA ŠA, ON ZAVRŠIO U BOLOVIMA: Zbog Stanislava PODIVLJALA, pa Nenad izvukao DEBLJI KRAJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći došlo je do sukoba Mione Jovanović i Nenanda Aleksića Ša, nakon što su svi imali prilike da vide snimak na kom ona njega grize za usnu. Sve se desilo tokom prethodne žurke, kada su se njih dvoje posvađali, te je ona istakla da joj je namera bila da spusti loptu, što on tako nije shvatio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Sad ću da objasnim, pokačili smo se pre toga, zbog tog poljupca i ja sam njemu prišla više puta, često me je Vanja savetovala i mnogi, da u tim trenucima ga zagrlim, ja sam htela da ga poljubim, ali on mi nije dao, nego je stegao usta. Ja prvi put priđem da spustim loptu i on tako - pravdala se Miona. 

- Znaš kako me je ujela, nije osećala koliko me je ujela - kukao je Ša. 

- On je skupio usta, onda sam ga gricnula, on je počeo da drami, rekao je da je krvnički ujed, izašlo je obezbeđenje iz kazina, jer je rekao krvnički ujed, ali to nije - poručila je Miona. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Ugrizla me je, nije me gricnula, vukla mi je usnu, nisam očekivao da će me uhvati, nije spuštanje lopte, nego je bilo na silu, ovo je više bilo na silu Miona. Ali u pravu je, uvek je kako ona kaže, ja šta god da kažem, to je tako. Gledamo klip, ona demantuje ceo klip kao da nije taj klip, sve lažem, lažem da sam video šta sam video, tako da, šta da kažem? - bio je razočaran Ša, pa nastavio:

- Svi su me ubeđivali da sam lud, jer ona ustane lagano demantuje, mene to izludi, izbaci me iz cipela, ja ne mogu da imam drugačije reakcije, niko ne bi imao drugačije reakcije. Ona te svesno gleda u oči i govori da se drugačije desilo, sve nekako kaže da ispadne da sam ja ovakav i onakav. Za 70 posto sam ja u pravu, za 30 posto si ti! Najviše što mi je u glavi, što nijedne sekunde nije demantovala, sve sam video, nema šta, nisam debil, imam mozak, dve nedelje si još tu, Stanislav kad ti kaže, ali usput, izdrži legedo, izdrži, još dve nedelje si tu, u par momenata je rekao, ti nisi rekla: ,,Da, još dve nedelje i idem sa njim kući", to nisi rekla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voli vas Majin tata, voajer

05.07.2024 16:59

Jaooj, jadan ovaj propali, neplodni reper. A podržavaju ga lenčugare Janjuš i Ivan, smradovi, koji vole više alkohol i kocku no svoju decu.