"VREĐAŠ INTELIGENCIJU GLEDALACA" Voditeljka ŽESTOKO OPOMENULA Mionu zbog LAŽI koje je izgovorila, ona se IZBEZUMILA zbog OVOGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokušala je da se ,,opere" pred milionskim auditorijumom zbog snimka sa Stanislavom Krofakom!

"VREĐAŠ INTELIGENCIJU GLEDALACA" Voditeljka ŽESTOKO OPOMENULA Mionu zbog LAŽI koje je izgovorila, ona se IZBEZUMILA zbog OVOGA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prošle noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" takmičari su imali priliku da vide snimak sa medenog meseca Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u trenutku kada je ona pošla da mu kaže da ga voli. 

Nakon odgledanog snimka, takmičari su poskakali na noge, jer su ostali šokirani Mioninim negiranjem, a onda je voditeljka Ivana Šopić podigla pevačicu sa kojom je htela da popriča. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita 7

 

- Iskreno, on mi nije nešto... Nije mi se pravdao... Rekao bih, da vidim nešto, bockao bih, on mi je lagano odgovarao, njena faca, gledaj, oni osmesi i ono, čudno, zadržaću za sebe, iskren da budem, ja ću joj reći šta želim kasnije, posle svih klipova, imamo priznanje. Veruj mi, jedva čekam ovo, videli smo da laže, krenula je da kaže da ga voli, to je činjenica, to je izustila, nisam debil, nisam ćorav - odbrusio je Nenad Aleksić Ša. 

- Ja to nisam izjavila - tvrdi Miona. 

- Da, možda je htela da ti kaže: ,,Ja te vodim u Selce". Šta si htela da kažeš? Šta ti je logično? - upitala je voditeljka. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita 7

 

- Sad da izmišljam nešto, da povezujem u glavi, neću! Nemam pojma šta sam htela da kažem, nemam blage veze - govori Miona. 

- Verujem da se ne sećaš, jer si to rekla automatski, jezik ti je otišao pravo - dodala je voditeljka Ivana. 

- Ja vidim šta sam krenula da kažem, ali nisam izjavila da ga volim - pravdala se Miona. 

- Sad malo vređaš inteligenciju ljudima koji imaju zdrav um  i zdrav razum - opomenula je voditeljka Jovanovićevu. 

- Da sam izjavila, okej, ali neću da se ubeđujem - nastavila je Miona. 

- Ali izletelo ti je... Dobro, možda je htela da kaže: ,,Ja te vodim na kupusijadu"... Mislim, sad se šalim, ali... - poručila je Ivana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miona, samo napred

05.07.2024 15:00

Da li nam se ova kreštava voditeljka Ivana zaljubila u Nenada. Zelim joj da mu bude treća zvanična žena.

dušanka

05.07.2024 17:57

PREVARANT, MANIPULATOR...ZLO ZA SVAKU POŠTENU KUĆU...PROPALA JE NS VIM FRONTOVIMA...I TO JOJ JE PROBLEM...IVANA SE NIKAD NIJE I NE BI ZALJUBILA U ŠA...JA IMAM 65 GODINA I SA NJIM NE BIH POPILA KAFU, A KAMOLI NEŠTO DRUGO...ALI NI ONA NIJE NIŠTA BOLJA...BUKVALNO GA JE TIPOVALA...