ŠOK-OBRT! Otkrivena TAJNA LOKACIJA Mioninih roditelja - OVDE će se sastati sa Stanislavom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i ne sluti kakav se tek napolju rijaliti vodi!

ŠOK-OBRT! Otkrivena TAJNA LOKACIJA Mioninih roditelja - OVDE će se sastati sa Stanislavom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović došla je u žižu skandala kada je priznala da će ići na letovanje u mesto Selce, gde je vrlo često letovala sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom, te su baš ovo turističko mesto nazvali "ljubavno gnezdo"

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović "Elita"

 

Želeći da dodatno napakoste Nenadu Aleksiću Ša, na Instagram profilu Jovanovićeve je osvanula nova informacija, a to je da se porodica i podrška učesnice "Elite" nalazi u Selcetu ili su bar želeli da tako izgleda. 

Naime, oni su objavili status kojim su pozvali Mionine pratioce da ovog leta letuju u Selcu.

- Da li ove godine svi idemo u Selce da letujemo? Očekujemo plaćenu reklamu od ugostitelja, pripremite se za najezdu turista ove sezone - glasi poruka koja je osvanula na Mioninom profilu, a označeno mesto je baš Selce. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović Instagram

Ekipa portala Republika posetila je juče opštinu Stanovo u Kragujevcu, gde se nalazi rodna kuća pevačice Mione Jovanović. Niko od njene porodice nije izašao iz kuće, te nismo obavili razgovor s njima, ali smo sreli Mionine sugrađane, prijatelje i poznanike, pa nam je tako jedna gospođa prokomentarisala Mionin odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i raskid sa Stanislavom Krofakom.

- Ljubav... Ne znam šta je sa tim, nisu mi simpatični, mnogo se svađaju, najlepši par su mi Anita i Anđelo. Mislim da se Miona i Stanislav neće pomiriti jer tu je bilo nekih nesporazuma, oko te njene muzike... Ona je želela jednu muziku, on nešto drugo, našao joj je neke muzičare s kojima će da sarađuje, druga vrsta muzike, a ona je želela narodnjake. E sad, Ša može da je progura, da bolje uspe u životu, ali kao par... Nisu pokazali neko veliko interesovanje jedno prema drugom - prokomentarisala je ona za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading