VANREDNO STANJE, MILJANA NAPALA ZOLU NA SPAVANJU! Podivljala zbog njegovog odbijanja, pa se uvukla Bebici u krevet!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić na sve načine pokušava da iznudi odnose sa bivšim momcima.

VANREDNO STANJE, MILJANA NAPALA ZOLU NA SPAVANJU! Podivljala zbog njegovog odbijanja, pa se uvukla Bebici u krevet!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Zola

Miljana Kulić ne odustaje od pomirenja sa Lazarom Čolićem Zolom, kog svakodnevno moli za novu šansu, pa se neprestano ponižava, a sinoć je, čini se, dotakla samo dno, pokazavši da nema ni minimum dostojanstva, nakon svega što je iznela o njemu, kao i on o njoj.

Dok su drugi uživali tokom žurke, Miljana je otišla do Zolinog kreveta, pa pokušala da ga razbudi, ali kako joj je to nije pošlo za rukom, krenula je da ga obasipa poljupcima. U jednom trenutku, Miljana se spustila do njegovih nogu, pa mu izljubila stopala, a ukućani su ostali u neverici, baš kao i brojni gledaoci rijalitija. Iako mu je ona izjavljivala ljubav, on je pokušavao da je odgurne od sebe.

- Mnogo ga volim - rekla je Kulićeva, apotom se vratila u izolaciju i legla kod Bebice u krevet.

- Uopšte nisam zadovoljna, najbolja je kad je sama. Znam šta radi, ali ne mogu da utičem na nju i samo šteti sebi. Još uvek joj je stalo do Zole, ali pokušaću na sve načine da joj objasnim da on nije čovek za nju. Misli da će postići nešto, ako ga pravi ljubomornim s nekim. Sebe srozava, a njega boli uvo jer je samo gledao korist sve vreme. Svi su tu preko nje, a niko da pokaže zahvalnost. Ona je otpočetka sama protiv svih. Ne sviđa mi se takođe jer pije. Ne pije napolju, ali tamo je nesrećna u ljubavi, pa utapa tugu u alkoholu. To je jedino što mi se ne sviđa, ali volim njenu spontanost i te smešne klipove. Smatram da treba da pobedi u ovoj sezoni. Ima svakakve greške, ali folirante i lažove ne volim - rekla je Marija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading