MILJANA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO: Kamera je uhvatila na delu, strahuju šta se dešava sa njom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uhvaćena na delu!

MILJANA NAPISALA OPROŠTAJNO PISMO: Kamera je uhvatila na delu, strahuju šta se dešava sa njom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elita", kamera je uhvatila Miljanu Kulić kako je krišom pisala pismo na papiru. Ovo je izazvalo brojne spekulacije među gledaocima, koji su se zapitali šta je Miljana sve vreme pisala.

Jedni su pomislili da je možda pravila spisak za kupovinu, dok su drugi spekulisali da je napisala oproštajno pismo za svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji joj je slomio srce tokom boravka u rijalitiju.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić piše tajno pismo

 


Ovakav potez Miljane Kulić izazvao je veliko interesovanje javnosti, a mnogi su se pitali da li će ovo pismo imati neki uticaj na dalji tok događaja u rijalitiju "Elita".

Nakon što je kamera uhvatila Miljanu kako piše pismo, ukućani su pokazali različite reakcije. Neki od njih su bili znatiželjni da saznaju šta je napisala, dok su drugi smatrali da je ovo samo još jedan pokušaj Miljane da privuče pažnju na sebe.

Jedan od ukućana je izjavio da bi voleo da zna sadržaj pisma, dok je drugi istakao da je ovo tipično ponašanje Miljane Kulić kojom pokušava da izazove kontroverzu i skrene pažnju na sebe.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 


Miljana Kulić je poznata po svojoj tajanstvenosti, te nije retkost da izazove znatiželju javnosti svojim postupcima. Njeni potezi često su tema rasprava među gledaocima, a krišom pisanje pisma definitivno je dodalo novu dimenziju njenom liku u rijalitiju "Elita".

Ostaje da vidimo da li će Miljana otkriti sadržaj pisma ili će ovo ostati još jedna tajna koja će intrigirati javnost i ukućane u rijalitiju "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading