UČESNICA ELITE SE SRUŠILA PRED KAMERAMA: Slošilo joj se na imanju, lice joj UNAKAŽENO od plakanja (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamila se nakon haosa!

UČESNICA ELITE SE SRUŠILA PRED KAMERAMA: Slošilo joj se na imanju, lice joj UNAKAŽENO od plakanja (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je u Beloj kući došlo do žestokog sukoba između Jovane Cvijanović i Uroša Rajačića, koji je započeo tokom emisije "Gledanje snimaka". Spekulacije o Uroševom flertu sa Majom Marinković su izazvale burnu reakciju kod Jovane, koja je iznela svoje osećaje i setila se trenutaka kada se osećala iskorišćeno. Ovaj incident doveo je do maratonske svađe između njih dvoje, koja je trajala i dok su ostali stanovnici Bele kuće spavali.

Naime, Uroš je uporno pokušavao da prekine odnos sa Jovanom na sve moguće načine, dok je ona istrajno pokušavala da ga ubedi da ostanu bliski. Njihov sukob je bio ispunjen emotivnim nabojem i intenzitetom koji su zadržali sve ukućane budnima tokom noći. Iako su se trudili da reše svoje nesuglasice, čini se da nisu uspeli da postignu zajednički jezik.

Nakon što je svađa konačno završena, Jovana se povukla i osamila pored bazena, gde je bila vidno tužna i potresena. U jednom trenutku, preplavile su je emocije i zaplakala je, izražavajući svoju emotivnu bol. Nakon toga, skupila je snagu i premestila se u spavaću sobu, gde je nastavila da obrađuje svoje osećaje.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati odnosi između Jovane i Uroša, te kako će se Jovana nositi sa svojim emotivnim iskušenjima u Beloj kući. Svakako, ovaj sukob je izazvao veliku pažnju publike, koja sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

BONUS VIDCEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading