ASMIN POZIVA NA FIZIČKI OBRAČUN MUŠKARCA S KOJIM JE ANELI IMALA AFERU: Najavljeno novo suočavanje, Durdžić besan kao ris!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se ne zaustavlja, najavljuje novi haos.

ASMIN POZIVA NA FIZIČKI OBRAČUN MUŠKARCA S KOJIM JE ANELI IMALA AFERU: Najavljeno novo suočavanje, Durdžić besan kao ris!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

Sinoć je u rijaliti programu "Elita" došlo do prvog suočavanja između aktuelne učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, a emocije su bile posebno uzburkane kod Anelineg donedavnog izabranika i cimera, Marka Janjuševića Janjuša.

- Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! - kazao je Asmin.

- Tu sam bila i donela sam svoj kofer - rekla je Aneli.

- Otišla je na pet dana u Sarajevo i bila sa drugim momcima. Ostala je i trudna - kazao je Asmin.

- Kunem se u svoje dete da nisam - rekla je Aneli.

- Pretila sam mu da ću ići kući. Govorio mi ostavi kofer, plašio se da se ne vratim - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Jedva sam čekao da odeš - rekao je Asmin.

- Organizovao je kombi. Koristio je narkotike, desilo se da 2-3 puta koristimo oboje. Našao je ljude iz Krajine, vozila sam se 10-15 sati, bilo je sedmoro ljudi u kombiju. Došla sam za Sarajevo, bio je Bajram. Uveče sam izašla sa društvom, bili smo sve vreme na kameri. Bila sam nesigurna u njega, jer sam pronašla njegove poruke sa bivšom. Tu noć sam prespavala kod njegove drugarice - rekla je Aneli.

Kako je Asmin posumnjao da Nora nije njegovo dete, pa je spomenuo i dotičnog Ziku, danas je istom javno zapretio fizičkim obračunom, zbog toga što je jednu priču govorio njemu, a potpuno drugu Aneli:

- Zika, popušip mi k i ti i tvoja tužba. Meni si rekao jedno, Aneli drugo, koleginica treće, drugi put kad dođeš za Linz, javi mi se da se sretnemo. Ili nemoj da ti sutra dođem u Cirih - napisao je Asmin putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mica

21.05.2024 17:23

Stanija spasavaj se