GLEDAOCI OSTALI BEZ TEKSTA ZBOG ASMINOVE REAKCIJE UŽIVO U PROGRAMU: Da li je moguće da je OVO uradio?! Aneli PREBLEDELA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u emisiji šokirao i voditeljku!

GLEDAOCI OSTALI BEZ TEKSTA ZBOG ASMINOVE REAKCIJE UŽIVO U PROGRAMU: Da li je moguće da je OVO uradio?! Aneli PREBLEDELA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić je tokom prethodne večeri napustila imanje u Šimanovcima kako bi se pred kamerama susrela sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali susret nije prošao onako kako je planirala. Kada je stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, Aneli je pružila ruku Asminu, ali on nije želeo da joj uzvrati pozdrav. Umesto toga, odbrusio joj je da se skloni i ne prilazi mu, izražavajući nezadovoljstvo što ga je ona navodno dozivala od Nove godine. Ova neobična situacija odmah je privukla pažnju javnosti.

- Skloni se! Ne prilazi mi! Odmakni se od mene - odbrusio joj je on, te odmah nastavio sa teškim rečima:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin ne želi da se pozdravi sa Aneli

- Nemam puno vremena, dozivaš me od Nove godine, treba da te bude sramota! - poručio joj je odmah on.

- Kad si spavao sa mojom sestrom? - prvo ga je pitala ona.

- Nisam nikad, ona je izbacila taj klip - branio se Durdžić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin i Aneli se suočili Elita Zadruga 7

Od besa, Aneli je u jednom trenutku ustala i krenula na njega, a Asmin se požalio Jakovljevićevoj, kako bi smirila situaciju i obuzdala učesnicu "Elite".

- Skloni je, Dušice! Reci joj da sedne, da mi se ne približava - naveo je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin i Aneli se suočili Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, sinoć je u rijaliti programu "Elita" došlo do prvog suočavanja između aktuelne učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, a emocije su bile posebno uzburkane kod Anelineg donedavnog izabranika i cimera, Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, kada su se Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju televizije Pink, primetno je bilo da je Janjušević reagovao vrlo burno. Kako je kamera mogla da uhvati, bivši košarkaš je neprestano vrteo glavom, pravio grimase i mlatio rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

21.05.2024 14:05

O Alibaba bolje bi za tebe bilo da nisi se dolazio samo si sa tvojim lazima se jos vise ukanalio Stranđa ako ima gram mozga neče bit sa tobom poslje dokaza na one tvoje laži