VUČEVIĆ OBJAVIO LEPE VESTI: Predlog Vlade je da plate u OVOM SEKTORU budu 12 odsto veće

Autor:

Biznis

18.09.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da Vlada za taj predlog ima punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića

VUČEVIĆ OBJAVIO LEPE VESTI: Predlog Vlade je da plate u OVOM SEKTORU budu 12 odsto veće

Foto: instagram.com/milosvucevic

Predsednik Vlade Miloš Vučević sastao se danas sa predstavnicima sindikata predškolskog vaspitanja i tom prilikom je izjavio da je predlog Vlade da plate zaposlenima u predškolskom obrazovanju od 1. januara budu 12 odsto veće.

- Razgovarao sam danas i sa predstavnicima sindikata predškolskog vaspitanja i obrazovanja o unapređenju položaja zaposlenih. Predlog Vlade Republike Srbije je da plate zaposlenima u predškolskom obrazovanju od 1. januara 2025. godine budu povećane 12 odsto - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu. On je istakao da Vlada za taj predlog ima punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

Podsetimo, Vučević se danas sastao sa predstavnicima Srpskog kulturno-sportskog centra "Karađorđe" iz Herceg Novog.

- Razgovarao sam danas sa predstavnicima Srpskog kulturno-sportskog centra "Karađorđe" iz Herceg Novog, koji, na ponos naše Srbije, u Crnoj Gori neguju i čuvaju od zaborava srpske običaje, kulturu i tradiciju - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Vučević se danas sastao i sa sa državnim sekretarom Svete Stolice kardinalnom Pjetrom Parolinom.

Oni su razgovarali o ključnim temama za jačanje sveukupnih odnosa Srbije i Vatikana, a premijer ga je upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

- Srbija veoma ceni principijelnu poziciju Svete Stolice u pogledu nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova, uprokos pritiscima koje trpi zbog takve odluke - naveo je Vučević na svom Instagram nalogu.

On je naveo i da je preneo zabrinutost zbog situacije na Kosovu i Metohiji i istakao da je neophodno izvršiti međunarodni pritisak na Prištinu, kako bi dijalog sa Beogradom bio nastavljen i zaustavljen teror nad srpskim narodom. Vučević je naveo i da je u znak prijateljstva i dobre saradnje uručio Parolinu srebrno kandilo koje je posebno izrađeno za njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (23)

Loading
Jasna

18.09.2024 15:40

Vlada Srbije ispunjava data obećanja po pitanju povećanja plata.

Mia

18.09.2024 15:49

Vucicevic radi za dobrobit svog naroda.

Milo

18.09.2024 15:52

Svaka cast za predsednika Vučevića, koji brine za prosvetare.

Miss

18.09.2024 15:56

Vrlo je lepo da Vlada Srbije brine o predskolskom sektoru koji je jedan od stubova obrazovanja. Bez jakog predskolakog sektora nema ni jakog skolstva.