ČUDO MEĐEDOVIĆA U RIMU! Za sat i kusur POČISTIO velikog FAVORITA!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek se spremi Alehandro Davidovič Fokina.

ČUDO MEĐEDOVIĆA U RIMU! Za sat i kusur POČISTIO velikog FAVORITA!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu, pobedivši Australijanca Alekseja Popirina rezultatom 6:3, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 16 minuta. Ovo je bio značajan korak za Međedovića, koji se plasirao u glavni žreb kroz kvalifikacije, a sada će se boriti protiv Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije za ulazak u treće kolo.

Na taj način je mladi teniser iz Novog Pazara posle uspešno okončanih kvalifikacija nastavio sa dobrim izdanjima na čuvenom "Foro Italiku". Iako je na turnir stigao tek kao 121. na svetu, odigrao je hrabro protiv četiri godine starijeg protivnika i velikog favorita koji zazuzima 43. poziciju na ATP listi.

Međedović nije jedini srpski teniser koji se takmiči na ovom prestižnom turniru. Miomir Kecmanović će igrati protiv Amerikanca Brendona Nakašine, dok će se Dušan Lajović večeras sastati sa Lorencom Sonegom. Najpoznatije ime među srpskim teniserima, Novak Đoković, slobodan je u prvom kolu, ali će se u drugom susresti sa pobednikom duela između Rusa Romana Safijulina i Korentana Mutea iz Francuske.


Masters u Rimu ove godine ima impresivan nagradni fond od 7.877.020 evra, što ga čini jednim od najunosnijih turnira u teniskom kalendaru kada je reč o mastersima. Ova visoka suma dodatno naglašava značaj i prestiž ovog takmičenja, privlačeći vrhunske tenisere iz celog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading