TEOVA ĆERKICA ZAPEVALA POBEDNIČKU PESMU: Jelisaveta objavom ISTOPILA SRCA i prikazala ZVEZDAŠTVO koje vlada u kući Teodosića (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povukli na tatu.

TEOVA ĆERKICA ZAPEVALA POBEDNIČKU PESMU: Jelisaveta objavom ISTOPILA SRCA i prikazala ZVEZDAŠTVO koje vlada u kući Teodosića (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice. Došli su do prvog "brejka" u finalnoj seriji regionalne lige posle šest godina i to vrednog osvajanja šampionske titule. U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu. Jedan od glavnih aktera na proslavi bio je Miloš Teodosić za kog je poznato da voli dobro da se proveseli nakon uspeha.

Teo je uspešno odradio cilj zbog kog je došao u svoj klub i ispunio verovatno dečački san. Posle Kupa "Radivoja Koraća", uzeo je i drugi trofej sa crveno-belima. Mnogo puta ove sezone predvodio je Zvezdu iako nije bio projektovan da to radi i pokazao je, mnogi kažu, borbu i karakter kao nikad pre u karijeri, a čini se i da je svoju decu vaspitao u zvezdaškom duhu.

Njegova supruga Jelisaveta objavila je video u kom Petra i Bogdan, dečica glumice i košarkaša, proslavljaju titulu i bodre svog tatu u plej of seriji.

Devojčica je u autu pevala čuvenu Zvezdinu pesmu: "Pune tribine ludih navijača..", a onda je i bratu zatražila da stavi ruku i odgovori na pitanje: "Ko je najbolji?". Bogdan je nakon toga prikazan kako bodri tatu, do duše u polufinalu protiv Budućnosti. Miloševa žena je tako istopila srca svih svojih pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading