RADILA JE "METLA": Slavilo se do duboko u noć! Jago brutalno isprozivao večitog rivala! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda je novi šampion AdmiralBet ABA lige.

RADILA JE "METLA": Slavilo se do duboko u noć! Jago brutalno isprozivao večitog rivala! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen

Puleni trenera Janisa Sferopulosa zabeležili su i treći trijumf u seriji. Pred 20.000 "grobara", u Beogradskoj Areni, Crvena zvezda je slavila rezultatom 82:76 i sa 3:0 u seriji se okitila novim prstenom, čime je obezbeđeno i učešće u Evroligi za sezonu 2024/25.

I dok su pristalice Partizana tražile odgovor na bolno pitanje, kako je ovako nešto uopšte i moglo da se dogodi i gde je legenda crno-belih Ratko Varda direktno okarakterisao kapitena Kevina Pantera za krah celokupne sezone, košarkaši Crvene zvezde su zasluženo slavili osvajanje sedmog trofeja u regionalnom takmičenju.

Slavila je Zvezda u jednom od prestoničkih restorana, a čini se da je najraspoloženiji bio Brazilac Jago dos Santos koji je priredio i specijalan trijumfalni ples.

Naime, "Karioka" se popeo na sto i uz taktove dobro poznate navijačke pesme zaplesao, a u ruci je držao metlu kojom je asocirao na način na koji si crveno-beli "počistili" rivala u velikom finalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Czv Magazine (@czvmagazine)

Treba podsetiti da je trener Janis Sferopulos nakon presudnog trijumfa i osvajanja šampionskog prstena, na konferenciji za medije izjavio:

- Želim da čestitam svojim igračima. Igrali smo tokom cele serije dobru košarku, dobro smo kontrolisali utakmicu, imali sko gotovo celu utakmicu prednost. Napravili smo neke promene kako bi dobili utakmicu. Partizan je dobra ekipe, sa dobrim trenerom.

Grk je posebno trofej namenio dvojici svojih pilena:

- Želim da kažem da ovaj trofej pripada svima u timu, prvo igračima, onda svima u stafu, ali ovaj trofej želim da posvetim Nikoli Topiću i Stefanu Lazareviću, koji večeras nisu mogli da nam pomognu.

Pred košarkašima obe ekipe je borba za još jedan trofej. U pitanju je titula prvaka Srbije, a o njoj će, izvesno je ponovo odlučivati košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Podsetićemo da su oba ovosezonska trofeja, Kup Radivoja Koraća i ABA lige, stigli u vitrine kluba sa Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading