STANKOVIĆ ISPRAĆEN IZ MAĐARSKE ŽESTOKIM UVREDAMA! Navijači Ferencvaroša OPLELI po Dekiju zbog prelaska u Spartak (FOTO)

Autor:

Sport

20.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu štedeli reči.

STANKOVIĆ ISPRAĆEN IZ MAĐARSKE ŽESTOKIM UVREDAMA! Navijači Ferencvaroša OPLELI po Dekiju zbog prelaska u Spartak (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Ferencvaroša iskazali nezadovoljstvo prema Dejanu Stankoviću

Na poslednjem meču Dejana Stankovića u Mađarskoj protiv Ujpešta, navijači Ferencvaroša su se oprostili od sada već bivšeg trenera na vrlo neprimeren način, koristeći vulgarni jezik i uvredljive reči. Transparent sa natpisom "Stanković penzehes kurva", što u bukvalnom prevodu znači "Stankoviću! Kurvo gladna novca", izazvao je razne reakcije, prenosi mađarski Sportal.

Republika

Foto: Fotó: Knap Zoltán

Poruka navijača Ferencvaroša

Transfer Dejana Stankovića u redove Spartaka iz Moskve


Iako je Dejan Stanković zajedno sa Ferencvarošom osvojio titulu šampiona Mađarske, odlučio je da raskine ugovor nakon izgubljenog finala Kupa. Prema informacijama, Ferencvaroš je od Spartaka dobio obeštećenje od 400.000 evra za angažovanje Stankovića. Odlazak srpskog stručnjaka u redove Spartaka iz Moskve predstavlja novi izazov za bivšeg trenera Crvene zvezde, koji će se pridružiti ambicioznom timu sa ciljem da se suprotstavi ekipama poput Zenita, CSKA i Dinama iz Moskve u borbi za Ligu šampiona.

Reakcija predsednika Ferencvaroša na odlazak Stankovića

Predsednik Ferencvaroša, Gabor Kubatov, izrazio je razočaranje odlaskom Stankovića, ističući da je verovao da imaju zajedničku "DNK". 

Mislio sam da imamo isti DNK. Verovato sam da su ljudski odnosi važniji od svega. Voleo bih da je naš trener ostao duže, ali to se nije dogodilo. Promena trenera nikad nije dobra, a skupa je, jer svaki trener dovodi svoje igrače. Ali, rašićemo i ovo - poručio je Kubatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading