PROCURIO SPISAK PRVIH TAKMIČARA "FARME"! Željko Mitrović sve POTVRDIO, OVOME se niko nije nadao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram desio se totalni preokret.

PROCURIO SPISAK PRVIH TAKMIČARA "FARME"! Željko Mitrović sve POTVRDIO, OVOME se niko nije nadao! (VIDEO)

Foto: shutterstock, wikipedia, pink

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović najavio je veliki povratak rijalitija ,,Farma", što je mnoge verne gledaoce ružičastog programa oduševilo. I dosta se spekulisalo ko će se naći među prvim takmičarima na novo izgrađenom imanju, a na društvenoj mreži Instagram isplivao urnebesni spisak učesnika. 

Mnogi bi voleli očigledno da u novoj rijaliti eri ,,Farma" vide Milenu Kačavendu, Mionu Jovanović i njenog dečka, Nenada Aleksića Ša

Foto: Instagram.com

Napravljen urnebesni spisak takmičara Farme

Jasno je da je u pitanju samo urnebesna šala, shodno međuljudskim odnosima u rijaltiiju ,,Elita", ali ko zna šta se može promeniti, te baš ova trojka bude deo ,,Farme". 

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti najavom neverovatnog iznenađenja - novog rijalitija i kompletno nove televizije. Naime, Mitrović je putem svog Instagram profila otkrio da se sprema nova sezona "Farme 8", ali i kompletno novo televizijsko iskustvo. On je otkrio da se gradi selo iz 14. veka, koje će biti opremljeno od drveta i kamena, a fanove je obradovao objavom nacrta kompleksa.

 

 

Podsećamo da je rijaliti "Farma" imao uspešnih sedam sezona, tokom kojih su gledaoci imali priliku da vide mnoge javne ličnosti u potpuno drugačijem okruženju. Čuvali su životinje, muzli krave, kosili travu, cepali drva i obavljali razne svakodnevne zadatke koji su ih povezivali sa ruralnim načinom života.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moraca

09.06.2024 17:45

Bice bolja od Elite.uvjek je bila bolja Farma.Karikature su ekstra je cisti sumnjam da ce one raditi na njivi..