TAJNE SILE SPOJILE MAJU I STANISLAVA: Ovi detalji će vas NAJEŽITI, da li je ovo SUDBINA?

Autor:

Zadruga

14.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima su promakli ovi detalji!

TAJNE SILE SPOJILE MAJU I STANISLAVA: Ovi detalji će vas NAJEŽITI, da li je ovo SUDBINA?

Foto: RTV PINK printscreen, Shutterstock

Maja Marinković i Stanislav Krofak već dve nedelje uživaju u ljubavnoj vezi, a iako su mnogi očekivali da će ovaj odnos biti jako turbulentan i kratkog daha, oni iz dana u dan pokazuju da super funkcionišu i za sad još uvek nisu imali ni jednu raspravu, iako su vidljivi znaci ljubomore u pojedinim situacijama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Na društvenim mrežama Maja i Stanislav imaju podršku publike, iako njegova porodica nije saglasna za njihov odnos, dok Taki Marinković, Majin otac, ne krije da je zadovoljan momkom kog je izabrala Maja. Međutim, pored lepih stvari koje izbacuju stranice, pojavio se i jedan jako zanimljiv komentar, koji je pokrenuo spekulacije da su Marinkovićeva i MMA borav sudbinski spoj. 

Naime, na YouTube platformi neki je ostavio komenat gde je napisao mnoge slučajnosti koji spajaju Maju i Stanislava, za koje smatra da su čak malo i jezive. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav Elita 7 Zadruga

Naime, pored toga što su Stanislav i Taki obojica Ovnovi u horoskopskom znaku, Maja i Krofak su rođeni istog datuma (22.) samo što je ona maja, a on marta. Ali to nije sve, Stanislavova majka i Majin otac danas proslavljaju rođendan, a mnoge je iznenadila ta koincidencija. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Detalji sudbinskog spoja Maje i Stanislava

Iako Maja i Krofak trenutno imaju skladan odnos, ostaje da vidimo kako će da funkcionišu u danima pred nama i da li će iz rijalitija izaći ruku pod ruku i zajedno se uputiti za Zagreb, kao što je on predložio ili će ovo biti još jedna propala ljubav iz rijalitija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading