KRVAVI ASMIN ZAVRŠIO U BOLNICI: Rascepali mu glavu, procurile šokantne fotografije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, za sve je kriva Aneli Ahmić, koja ga je navodno udarila flašom u glavom!

KRVAVI ASMIN ZAVRŠIO U BOLNICI: Rascepali mu glavu, procurile šokantne fotografije! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, čiji se admini bave dešavanjima u rijalitiju "Elita", osvanuo je snimak krvavog Asmina Durdžića, koji je nastao u bolnici. Kako se navodi, snimak je nastao nakon što je na njega nasrnula Aneli Ahmić, aktuelna učesnica "Elite" i njegova bivša partnerka.

Republika

Foto: Instagram/realno gledano

Krvavi Asmin Durdžić

- Ovako to izgleda kad Aneli udari flašom - stoji u opisu ovog snimka.

Inače, danas je Asmin objavio fotografiju Site Ahmić, Aneline rođene sestre, te naveo da je fotografija nastala nakon intimnog odnosa za koji je Sita plaćena, a nakon toga pretučena.

- Ono kad j*bači plate 70 evra i odvale jedno OKO - napisao je Asmin preko ove fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Sita i Asmin se ovih dana nalaze u centru skandala zbog p*rno snimka koji je dospeo u javnost. Durdžić je više puta istakao da je na snimku sa njim Sita, dok je ona to više puta demantovala, što je uradila i večeras. Sita je ponovila da misli da je na snimku sa Asminom muška.

- Samo ću reći laž! On je osoba koja je toliko bolesna sa svim svijim bolestinama i fetišima... Do kojih granica ide, toliko duboko, da podmeće videe, za to će 5 godina zatvora da služi, vjerujte mi. Takođe, da li je iko ikada video onakvu ženu s onolikim leđima, stopalima, butinama, listovima. Ja nisam, meni ono liči na vozača kamiona, oprostite - rekla je Sita za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading