POJAVILE SE JANJUŠEVE ŠOK-PREPISKE: Besni pred ulazak u Elitu, ljude psuje i najstrašnije vređa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama procurile poruke!

POJAVILE SE JANJUŠEVE ŠOK-PREPISKE: Besni pred ulazak u Elitu, ljude psuje i najstrašnije vređa! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Marko Janjušević Janjuš

Petak je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Pitanje novinara". Učesnici rijalitija tad moraju da odgovaraju pripadnicima sedme sile na žestoka pitanja i opravdaju sve ono što su radili u prethodnoj nedelji. 

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije u Belu kuću da se useli neki novi takmičar, odnosno, kako sada saznajemo, bivši zadrugar, čije će pojavljivanje definitivno izazvati totalnu pometnju.

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elitu'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Međutim, pred njegov ulazak u "Elitu" isplaivale su šok prepiske na društvenim mrežama, u kojim on najstrašnije vređa ljude koji nisu imali lepe komentare na saopštenje da se on ponovo vraća na imanje u Šimanovcima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Naime, Janjuš je najstrašnije psovke upućivao ljudima koji su komentarisali objavu o njegovom ulasku i javljao im se putem poruka, kako bi ih vređa. Ove prepiske izašle su javno, a mnoge je zgrozilo što je on ovako reagovao. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading