MAJA MARINKOVIĆ SAZNALA ZA RASKID CARA I ALEKSANDRE: Starletina reakcija ŠOKIRALA sve, kamera uspela da uhvati OVO!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković saznala informaciju iz spoljnog sveta.

MAJA MARINKOVIĆ SAZNALA ZA RASKID CARA I ALEKSANDRE: Starletina reakcija ŠOKIRALA sve, kamera uspela da uhvati OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef organizovao je posetu porodica takmičarima Elite 7, a prvi na imanje u Šimanovcima ušao je Taki Marinković, otac Maje Marinković. Starleta se zaletela Takiju u zagrljaj, a kada je videla psa Lea, briznula je u plač. 

U jednom trenutku Maji i Takiju je prišao voditelj Milan Milošević kako bi im se pridružio u razgovoru. Kroz priču voditelj Milan saopštio je Maji da su njen bivši dečko Filip Car i ljuta rivalka Aleksandra NIkolić raskinuli. Kadar na kameri uhvatio je direktno tada Maju, ali njena reakcija rekla je sve. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki Marinković Elita 7

 

Maja je u sekundi prebledela, ali nije želela da pokaže da je dirnulo to što je saznala o Aleksandri i Caru. Taki joj je samo skrenuo pažnju da više ne govori o svojim emocijama prema Caru, da joj ne trebaju takve stvari u rijalitiju. 

Nemoj da ti je palo na pamet! To si u šali rekla! Ružna prošlost, da ne spominjemo te ljude, naneo nam je dosta zla u životu! Tvoj život je napolju - dodao je Taki. 

- Ti znaš da je to gotova stvar - rekao je Milan. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki Marinković Elita 7 susret

 

Taki je nakon razgovora sa ćerkom Majom, pozdravio se sa mnogim takmičarima ,;Elite", između ostalog sa Bojanom Pavlović, Jovanom Tomić Matorom, Slađanom Lazić Poršelinom. Nakon što se pozdravio, napustio je imanje u Šimanovcima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

31.12.2023 20:58

I sada će Car lepo da uđe jer jedino on ima želudac da je *ebe ima da joj se smežura od ne*ebice pa će morati Taki da plati za "Orošavanje"...